2789
عنوان

مادرشوهرم بچمو برده شمال باز از اونجا هم ازار و اذیت می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 91 پست
ههههه.پس برای نجات خودت باید یه کودتا کنی.چقدر سخته چه سودی میبره حال شما را بگیره.

اصولا کارشه ! لذت می بره از اینکه حال منو بگیره تا ۲.۵ به زور بچه منو نگه داشت به زور و دعوا گفت باید بری سرکار یهو گفت دیگه حق نداری بری سرکار منم گفتم به شما ربطی نداره و ادامه دادم کارمو بچمم گذاشتم مهد از این می سوزه

چرا بچه تو دادی مادرشوهرت برده به هیچ عنوان بچتو بدون خودت جایی نفرست...من حتی یک لحظه هم بچه مو به کسی نمیدم شوهرمم دوست داره خوشش بیاد دوست نداره خوشش نیاد اشتباه نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا بچه تو دادی مادرشوهرت برده به هیچ عنوان بچتو بدون خودت جایی نفرست...من حتی یک لحظه هم بچه مو به ...

شما خونه داری شرایطط فرق داره شاید بچه منو ۲ سال نگه داشته من از اول با دعوا و طلاق کشی نتونستم به اینا بفهمونم بچه مال مادره 

دارم تعجب میکنم از اینکه ی مادر بچشو از خودش دور کنه چ ربطی داره بگی بزا ببره منم ب کارای خودم برسم چجور مادری هستی ک دوری بچتو تحمل میکنی من ۵دیقه هم دخترمو از خودم دور نمیکنم این وابستگی بیش از حد نیست وای بچه تحت هیچ شرایطی نباید از مادرخودش دور باشه همین بچه شما دیگه روز ب روز وابستگیش ب مادرشوهرتون بیشتر میشه و حرف شنویش ازتون کمتر...کسی ک ضرر میکنه شمایین و کسی ک لذت میبره مادرشوهرتون

مشکل شوهرمه که بچه دوست نداره 

وای نه 😔

ینی دوسش نداره؟ 

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
عمرا نخواهم داد سر این حرفشم دعوا درست می کنم 

من نمیخوام داغ ت کنم که بری دعوا کنی ولی با دخالت مخالفم راه دخالت را ببند.زندگی کنید .خونه مادربزرگش بره بیاد راه را نبند ولی شب تو خونه خودش بخوابه.