2789
عنوان

کیک بوکسینگ

25 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها

میخوام رزمی شروع کنم ایشالا

موی تای و کیک بوکسینگ نظرمه

کدوم خوبه؟

هزینه های باشگاهش از چه قیمته؟

بعد وسایل مورد نیازش چیه

دستکش اینا گرونه؟

یکم دربارشون توضیحمیدین

موی تای قویترین سبک هست اما صدمات جدی ممکنه داشته باشه .چون ضربات آرنج و زانو هم داره .فرقش با کیک بوکس بیشتر همینه .

یه جفت دستکش با باند بوکس و یک دست لباس .با لسه بکس

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آهان ممنون قیمتش چطورین؟

دسکش چرم باشه خب الان فکر کنم ۵ تومن بیشتر باشه اما فوم ۱ تومن هم خوبه خصوصا برای شما که تازه میخولی شروع کنی .لباس هم فکر کنم ۲ یا ۳ تومن و باندو لثه هم حدود ۵۰۰ و

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

من کیک بوکسینگ رفتم یه سال خیلییی باحاله اسیب دیدم ک ول کردم

بدنسازی و هوازی بشدت سنگینی داره

وسایلش یه مچ بند و دستکش بوکس که قیمت هاش متفاوته بستگی داره چه جنسی بخری

خیلی ممنون از توضیحاتجسارتا قیمتهای باشگاه به چه صورته

قیمت بستگی به شهر و نوع باشگاه داره .قبل عید ۱ تومن بود .یه جا دولتی بود ۷۰۰ .خصوصی که خیلی بیشتره

سپاسگزارم

مفق باشی

عههههچطوریه میشه یکم ازش بگینباید زیاد خرجکنم؟

نه ببین کلا همون پول باشگاه و دستکش و مچ بند هست

واسه قیمت بزن دیجی کالا ببین

و کلا خیلی ورزش خوبیه چون هم هوازی کار میکنی نفس کم نیاوردن و... خوب میشه هم بدن سازی و هم خود بوکس و هم هماهنگی بین عصب و عضله ات زیاد میشه