2789

امید ندارم اصن خوابم یهویی

میبینم گرسنمه بیدارمیشم صبا😂🙏🏻

رشد کردن دردناکه،تغییر کردن دردناکه، ولی هیچ چیز دردناکتر از گیر کردن در جایی که به آن تعلق نداری، نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سر کار نمیری ؟ من میگم که چی .آخرش مرگه .دو تا از دوستام خودکشی کردن .

ن نمیرم .اره اخرش مرگه غصه چیو میخوری؟؟

رشد کردن دردناکه،تغییر کردن دردناکه، ولی هیچ چیز دردناکتر از گیر کردن در جایی که به آن تعلق نداری، نیست...

حرفی که میزنم رو شاید بعضی ها درک نکنن. همونطور که من نظر بعضی افراد رو درک نمی کنم ولی الان خیلی خوب فهمیدم که ذهن و طرز فکر خیلی قدرتمند هستش . اگه چرایی زندگی خودت رو بفهمی دیگه هیچ چگونگی نمی تونه امید رو ازت بگیره . چون بنظرم آدم بدون امید یا انگیزه و هدف برای زندگی ، فرقی با مرده نداره فقط صبح رو به شب می رسونه و رضایتی هم از زندگی نداره ، و به همین خاطر هستش که من به هیچ کسی و چیزی اجازه نمی دم چرایی زندگی من رو ازم بگیره یا بخواد تغییر بده و البته نمی تونن هم بگیرند ( کتاب انسان در جستجوی معنا رو نمی دونم خوندی یا نه ولی طرف تو اردوگاه کار اجباری نازی ها هستش نمی دونه همسرش زنده هست یا نه ولی خیلی جالب بود فقط با فکر به اون زن به اون عشق ،روحیه می گرفت ). من به خاطر افکار و امید و عشقی که دارم زنده ام چون به فردا امید دارم و حتی اگه نشد.ایمان دارم تو زندگی بعدی بالاخره یک زمانی یک جایی میشه اون چیزی که باید بشه.

حرفی که میزنم رو شاید بعضی ها درک نکنن. همونطور که من نظر بعضی افراد رو درک نمی کنم ولی الان خیلی خو ...

نه عزیزم کتابو نخوندم .من هیچ کسو تو دنیا ندارم .کسی هم اومد تو زندگیم با کلی وعده و وعید بعد مدتی بهش مشکوک شدم .دیدم متاهله .آر اونموقع ی حال عجیبی هستم