2777
2789
عنوان

متفورمین

182 بازدید | 23 پست

سلام عزیزانم

خواستم بدونم متفورمین پریودی رو مرتب میکنه یا نامرتب؟

اخه ماه های پیش که نمی خوردم مرتب تر بود 

این ماه خوردم طبق تجویز دکتر امروز 22 سیکلمه و پریود شدم دردم یه ذره خیلی مبهم دارم

اخه چرا؟ کسی بوده اینجوری شده باشه؟

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند

برای تنبلی تخمدان میدن

برای نظم پریودی نیست گلم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این ماه دوتا دونه خوردم خیلی احوالمو بهم ریخت سردرد دل پیچه و بیرون روی پیدا کرده بودم دیگه نخوردم

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
منم این ماه دوتا دونه خوردم خیلی احوالمو بهم ریخت سردرد دل پیچه و بیرون روی پیدا کرده بودم دیگه نخور ...

خوب میشی منم اول حالم خیلی بد بود ولی بعد عادت کردم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

منم این ماه دوتا دونه خوردم خیلی احوالمو بهم ریخت سردرد دل پیچه و بیرون روی پیدا کرده بودم دیگه نخور ...

منم میخورم حالت تهوع میگیرم

خوب میشی منم اول حالم خیلی بد بود ولی بعد عادت کردم

من چون ماه پیش فولیکول داشتم و باردار نشدم و گفتن متفورمین تخمک رو قوی میکنه خوردم ولش کردم ترجیح دادم گرمیجات بیشتر بخورم تا این همه حال بد رو تحمل کنم

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
من چون ماه پیش فولیکول داشتم و باردار نشدم و گفتن متفورمین تخمک رو قوی میکنه خوردم ولش کردم ترجیح دا ...

منم یه مدت عسل و دارچین خوردم هم پریودم مرتب بود همم تخمک گذاری داشتم