2777
2789

من پارسال استی لادرو ۱۶۰ گرفتم. واقفا رو دستش نیست البته فقط واسه مهمونی مناسبه چون سنگینه. قبلشم حتما باید پرایمر بزنین تا کیفیت اصلیشو نشون بده

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

از شقایق گرفتی ؟؟

کرم استیلودر چند شده ؟؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
واقعا گرون شده همه چی   البته قیمت پایین ترم بوود ولی من گفتم یه چیز خوب بده اینارو داد.بله بد ...

البته تجربه من میگه به گرونی نیست همه چیز. باید ببینید چی میخواین و چی توش هست. مواد تشکیل دهنده خیلی مهمه. من خودم قصد دارم رژ درست کنم توی خونه ولی چون اهل آرایش نیستم دل نمیدم. یعنی تنبلی میکنم. یه بار یه جا رفتم پوستم خشک بود وحشتناک یه آبرسان کوچولو برداشت یه کم زد صورتم حس کردم یه آبی رفت زیر پوستم ولی اصلا حواسم نبود اسم مارکش رو بپرسم. گفت ارزونترش رو دارم ولی کلا نخریدم. چون اون موقع قصد نداشتم بخرم ولی الان میگم کاش میخریدم. 

پارسال یه ضد آفتاب خریدم 85 تومن خیلی ازش راضیم الان خدا میدونه چقدر شده

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
شاید چون پرایمر نزدم اینجور حس کردم

این دفه پرایمر بزن ببین چه کرمیه..صبح تا شبم رو صورتت بمونه نه اکسید میشه نه چیزی خلاصع اشتباه نکردی مبارکه 😉

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

BB شده ۱۵۰ 😯😯

رژ میگرفتم  ۱۲ بعد شد۲۸ بعد ۳۵ حالام شده ۶۰ 

البته معلوم نیست واقعا گرون شده یا خود مغازه دارا الکی گرون میکنن

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
سلام نه عزیزم از زمرد ۴۴۰

پارسال گرفتم کرمشو ۲۴۰ تومنا...

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️