2777
2789
مبارکتون باشه عزیزم تازه شما الان رفتی لوازم آرایش که جزء نیازهای اصلیت نیست خریدی و اینقدر گرون شد ...

اره عزیزم میدونم واقعا ولی من همش ضد افتاب میزدم فقط اونم ساختنی ک دکتر واسم میداد  دیگه از وقتی باردار شدم اصلا ارایش نکردم میخاستم فردا شب برم عروسی گفتم برم لوازم آرایش  بخرم 

من رفتم ديدم رژي ك ميخريدم ١٧ تومن شده ٣٨ تومن 

ريمل ٥٥ تومني شده بود ٩٠ تومن

مام ١٢ تومني شده بود ٢٥ تومن

نخريدم هيچكدومو 😢😢😢

ولي ريملم ديگه ته تهشه نداره 😭😭

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دفه پرایمر بزن ببین چه کرمیه..صبح تا شبم رو صورتت بمونه نه اکسید میشه نه چیزی خلاصع اشتباه نکردی ...

میشه بگی چه رنگی چه شماره ای بیگریم الان قیمتش چند ه من خیلی کم ارایش میکنم میخوام یه سال بمونه تا یه سالم تموم نمیکنم . صورتم خشکه و سفید معمولی هستم زیاد سفید سفید نیستم

اره منم ریمل اسنس میخریدم ۱۶  چند روز پیش خریدم ۶۴

خاك تو سرم اسنس شده ٦٤ تومن 😳😳😳

من اترنتي ميزنم ٢ ماه پيش گفت ٩٠ تومن الان حتما بيشترم شده

بخدا افسردگي گرفتم

خدا لعنت كنه

دل خوشياي ساده رو هم ازمون گرفتن

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
بله حق باشماس عزیزم

ببخشید ها نظرم رو گفتم با توجه به اینکه چه موادی توشون هست. چون بعضی از برندها خب پول برندشون رو میگیرن مثل یه ضد آفتاب خیلی گرون هست که چیز آن چنان خاصی نیست ولی خیلی گرونه. مثلا ضد آفتاب آمریکایی همیشه ضعیفتر از اروپایی هست چون به خاطر فرهنگ برنزه کردن در آمریکا زیاد به ضد آفتاب اهمیت نمیدن ولی اروپاییها کلا فقط سفید پسندن و برنزه دوست ندارند. 

اگر دوست داشتید این مطلب من رو هم بخونید

https://redmag.ir/مواد-سمی-محصولات-آرایشی-و-زیبایی/

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
میشه بگی چه رنگی چه شماره ای بیگریم الان قیمتش چند ه من خیلی کم ارایش میکنم میخوام یه سال بمونه تا ی ...

منم پوستم خشکه و سفید شماره 4n1 گرفتم بستگی به پسند خودت داره بهتره بری تست کنی.

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
تو فاکتورش زده  پارسال بله ولی امسال....

میدونم عزیزم میگم دوبرابر شده منم میخوام بگیرم تموم شده 

مبارک باشه😘😘

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️