الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این دفه پرایمر بزن ببین چه کرمیه..صبح تا شبم رو صورتت بمونه نه اکسید میشه نه چیزی خلاصع اشتباه نکردی ...
میشه بگی چه رنگی چه شماره ای بیگریم الان قیمتش چند ه من خیلی کم ارایش میکنم میخوام یه سال بمونه تا یه سالم تموم نمیکنم . صورتم خشکه و سفید معمولی هستم زیاد سفید سفید نیستم
ببخشید ها نظرم رو گفتم با توجه به اینکه چه موادی توشون هست. چون بعضی از برندها خب پول برندشون رو میگیرن مثل یه ضد آفتاب خیلی گرون هست که چیز آن چنان خاصی نیست ولی خیلی گرونه. مثلا ضد آفتاب آمریکایی همیشه ضعیفتر از اروپایی هست چون به خاطر فرهنگ برنزه کردن در آمریکا زیاد به ضد آفتاب اهمیت نمیدن ولی اروپاییها کلا فقط سفید پسندن و برنزه دوست ندارند.
میدونم عزیزم میگم دوبرابر شده منم میخوام بگیرم تموم شده
مبارک باشه😘😘
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️