2777
2789
عنوان

تازه اومدم نی نی سایت.کمک میخوام

96 بازدید | 15 پست

سلام . من تازه اومدم نی نی سایت . البته یکساله که فقط میخونم تاپیکا رو . اینکه هیچی بلد نیستم . چرا میگید منم لایک کنید . یا چرا دیروز که اومدم همه چی رو ثبت کردم ، رفتم و برگشتم دیگه نمی توستم نظر بدم ، امروز انقدر ور رفتم که بالاخره شد . همش مراحل ثبت نام از اول میومد و هر چقدر میزدم میگفت اسم کاربری یا رمز ورودت اشتباهه . شمارمو دوباره میزدم میگفت این شماره قبلا هست . میخواستم بدونم همیشه انقدر دردسر داره ورود به سایت ؟ هر چی میدونید بگید یاد بگیرم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

اگه تو تاپیکا لایکت کنن راحت به اون تاپیک بر میگردی و گرنه میتونی به علاقه مندیهاتم اضافش کنی 

مشکل دومتم برای من پیش نیومده شاید رمز ورودتو اشتباه میزدی میتونی گزینه مرا به خاطر بسپار رو بزنی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شمارتو میزنی اون پایین نوشته من را ب خاطر بسپار اونو تیک بزن دیگ خودش میاد داخل اینکه میگن لای ...

مرسی خانومی

اگه تو تاپیکا لایکت کنن راحت به اون تاپیک بر میگردی و گرنه میتونی به علاقه مندیهاتم اضافش کنی  ...

آها . ممنون که وقت گذاشتی

لایک برا اینکه وقتی رفتن وبرگشتن بالای صفحه یه زنگوله هست بزنن تایپیک روپیداکنند ولی میتوانن تایپیک روهم ذخیره کنن یه مربع ناقص پایین پست اول تایپیک هست اون رو بزنی بعد بری زنگوله روبزنی بعد تایپیک های ذخیره شده میتوانی پیداش کنی بعد برا ورود به سایت لازم نیست هر بار رمز ونام کاربری وشماره بزنی یه فلش هم پایین پست ها هست  اون رو بزنی یعنی جواب اون پست رودادی 

لایک برا اینکه وقتی رفتن وبرگشتن بالای صفحه یه زنگوله هست بزنن تایپیک روپیداکنند ولی میتوانن تایپیک ...

حالا چجوری میشه تاپیک و قفل کرد ؟ ممنون میشم اینم بگی .