2777
2789
عنوان

واسه کمخونی دخترم ک خیلی هم شدیده چی خوبه چی از همه تاثیرگذارتره

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 33 پست
ببرش دکتر حتما تا تحت نظر دکتر دارو مصرف کنه اگه درمان نشه روی رشد و یادگیری و فعالیت مغزیش تاثیر س ...

الن تحت نظره بچه ک کم خونی داشته باشه ساکته ولی این هر روز صبح ک بیدار میشه ی خونه تکونی خوب میکنه

گوشت قرمز، جگر، غذاهای دریایی، حبوبات و اسفناج در کنار مثلا لیمو، گوجه، آب پرتقال طبیعی یا سبزیجات تازه حاوی ویتامین c. چون ویتامین c جذب آهن را بالا می بره.

در کنار غذاها لبنیات مثل ماست، دوغ و شیر ندین. چون لبنیات جذب آهن را کاهش میده. می تونید اینها را به عنوان میان وعده بدین.

بیش از 2 لیوان شیر ندین در طول روز چون اشتهاش را کاهش میده و غذاهای دیگه را خوب نمی خوره و کم خونیش تشدید میشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه شیره بریز تو فرنیش(شیره توت و خرما و انگور)

کم خونیش زود برطرف میشه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
الن تحت نظره بچه ک کم خونی داشته باشه ساکته ولی این هر روز صبح ک بیدار میشه ی خونه تکونی خوب میکنه

اتفاقا یه سری بچه های کم خون

جیغ و گریه  زیاد دارن

من تبلیغ یه شربت آهن که جدیدا ایرانیا ساختن دیدم به اسم فرتونیک

فکر کنم تو همین سایت هم تبلیغش بود

تو توضیحاتش نوشته یه مدت که مصرف بشه دیگه کم خونی کامل برطرف میشه و نیاز به استفاده مجدد نیست

من می خواستم بگیرم هنوز نشده

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

شیره انگور و خرما دارم برم شیره توت بخرم دست همگی درد نکنه ایشالله ک زودتر جواب بده بخدا از ترس تموم زندگیمو براش گذاشتم وقتی منو میبینه با یه قاشق فرار میکنه 😍😍😍😘😘😘

انشالله ک همیشه سالم باشه

خانمی یه سوال شما تو دور بارداری تغذیه تو چطور بود؟ قرص اهن و اسید فولیک ویتامین هارو مصرف میکردین؟ بعد تولد اون قطر اهن ومولتی ویتامین به بچه میدادید؟ میخوام بدونم با رعایت همه اینا بازم بچه دچاره کم خونی میشه یانه؟

خانمی یه سوال شما تو دور بارداری تغذیه تو چطور بود؟ قرص اهن و اسید فولیک ویتامین هارو مصرف میکردین؟ ...

زمان بارداری همه قرصارو خوردم  تغذیه ام خوبه همه چی مصرف میکنم اره بهش قطرهاشو میدادم