2777
2789
عنوان

عنبرنسارا (مدفوع خر ماده )😷

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 30 پست
چه كاريه وقتي با دارو حل ميشه خر ماده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

موضوع اینه با دارو مقطعی درمان میشه و دوباره چند وقت بعد عود می‌کنه .عوارضش به کنار

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
کمکم کنید..رفتم بهترین دکتر بهم شیاف داد ..سو نو گرفت گفت رحمت سفید شده از قارچ...شیاف ک استفاده کرد ...

شاید زخم دهانه رحم گرفتی و باید بری فریز کنی

بالاخره اون بهترین دکتری که رفتی پیشش یه راهی براش داره 

باید آنتی بیوتیک وریدی بزنی از بعدشم مراقبت بیشتری داشته باشی که برنگرده

عنبرنسارا چیه😑

.Pain🔥you made me a believer

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از شدت قارچ زیاد داشتم جون میدادم (یکی از بچه های ماما از توصیفاتم تشخیص داده بود قارچه) از خارش داشتم میمردم یه وضعی بود عنبر نسا استفاده کردم خارش خیلی کم شد ولی از بین نرفت داروهایی که اون ماما گفت استفاده کردم و بعد از یکی دو روز رفتم دکتر گفت هییییچ گونه قارچ و عفونتی وجود نداره پاک پاکی 😃 همش بخاطر گل روی عنبر جان بود به نظرم به اضافه داروها البته

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

من عفونت شدید داشتم... یکسال تحت درمانش بودم ولی اصلا فرق نمیکرد. چند روز پیش منجمد کردم. 

امیدوارم خوب بشم.... 

خسته شدم 

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨

برای vulvovaginitis ناشی از کاندیدا باید ترکیبات azole دار مثل کتوکونازول مصرف بشه یک دقیقه برو دکتر برات بنویسه بخور تموم شه بره دیگه این کارا چیه

بری عنبر نسا بخری پیک نیک ببری تو حموم دود بدی پا رو بگیری بالا دودش حالا برسه اون داخل یا نرسه 😂 حالا اصلا تاثیر داشته باشه یا نداشته باشه 

خوب چه کاریه 😂

از واژن گذشته!!! رحمشون سفيد شده ازقارچ!!!

باید فریز بشه

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨
عزیزم با این شدتی که گفتین عفونتت با عنبر نثار خوب نمیشه.شما باید چند دوره دارو درمانی داشته باشی هم ...

اره خیلی شدیده..چند بار دکتر رفتم د اروهامم بهموقع استفاده میکنم ولی اصلا نتیجه نگرفتم.

اونایی که عفونت قارچی دارن نباید لباس زیر بپوشن یه دامن بلند بپوشید نزارید واژنتون مرطوب باشه  این رو یه دکتر زنان خارجی تو پیجش گفته بود .چون رحمت مرطوبه اینطور قارچ زده باید خشکش کنی دکترای طب سنتی بلندن ولی میتونی سرچ کنی گیاهان طبع گرم و خشک و استفاده کنی

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
عزیزم چند روز امتحان کن ضرر نداره.. تیکه بذار رو ذغال روی دودش وایسا. ...چای  سبز رو ذغال هم عالیه. ..دا خل یک بطری نصف آب و نصف سرکه خوب بریز خودتو هربار باهاش بشور
لطفا برای سلامتی دوقلو هام ی صلوات بفرستین❤❤
شاید زخم دهانه رحم گرفتی و باید بری فریز کنی بالاخره اون بهترین دکتری که رفتی پیشش یه راهی براش دار ...

نه زخم نشدم.ولی دکتر گفت شدتش خیلی زیاده اگه خدایی نکرده به لگنت برسه نازا میشی.

يه سوال عفونت باكتريايي هم خارش مياره؟؟

آره من خودم باکتریایی گرفتم چون رحمم به شدت سرد بود کلا رحم سرد هم باعث کیست هم عفونت قارچی و باکتریایی فیبریوم و هزار درد میشه رحم باید همیشه گرم نگه داشته بشه میگن زمان پریودی یا غیر اون زمان زیر شکمتون رو با روغن سیاه دانه یا زیتون گرم کنید و ا پارچه ای ببندید گرم بشه

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...