من از شدت قارچ زیاد داشتم جون میدادم (یکی از بچه های ماما از توصیفاتم تشخیص داده بود قارچه) از خارش داشتم میمردم یه وضعی بود عنبر نسا استفاده کردم خارش خیلی کم شد ولی از بین نرفت داروهایی که اون ماما گفت استفاده کردم و بعد از یکی دو روز رفتم دکتر گفت هییییچ گونه قارچ و عفونتی وجود نداره پاک پاکی 😃 همش بخاطر گل روی عنبر جان بود به نظرم به اضافه داروها البته
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
من عفونت شدید داشتم... یکسال تحت درمانش بودم ولی اصلا فرق نمیکرد. چند روز پیش منجمد کردم.
امیدوارم خوب بشم....
خسته شدم
خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨
خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨
اونایی که عفونت قارچی دارن نباید لباس زیر بپوشن یه دامن بلند بپوشید نزارید واژنتون مرطوب باشه این رو یه دکتر زنان خارجی تو پیجش گفته بود .چون رحمت مرطوبه اینطور قارچ زده باید خشکش کنی دکترای طب سنتی بلندن ولی میتونی سرچ کنی گیاهان طبع گرم و خشک و استفاده کنی
اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
عزیزم چند روز امتحان کن ضرر نداره.. تیکه بذار رو ذغال روی دودش وایسا. ...چای سبز رو ذغال هم عالیه. ..دا خل یک بطری نصف آب و نصف سرکه خوب بریز خودتو هربار باهاش بشور
آره من خودم باکتریایی گرفتم چون رحمم به شدت سرد بود کلا رحم سرد هم باعث کیست هم عفونت قارچی و باکتریایی فیبریوم و هزار درد میشه رحم باید همیشه گرم نگه داشته بشه میگن زمان پریودی یا غیر اون زمان زیر شکمتون رو با روغن سیاه دانه یا زیتون گرم کنید و ا پارچه ای ببندید گرم بشه
اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...