2777
2789
عنوان

عنبرنسارا (مدفوع خر ماده )😷

1311 بازدید | 30 پست

سلام خانوما..کسی هست که از عنبر نسا واسه درمان عفونت قارچی واژن استفاده کرده و خوب شده؟؟؟ تاکید میکنم *عفونت قارچی* :پنیری شکل..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمکم کنید..رفتم بهترین دکتر بهم شیاف داد ..سو نو گرفت گفت رحمت سفید شده از قارچ...شیاف ک استفاده کرد ...

تاحالانشنيده بودم با سونو رنگ رحم و ميزان قارچو بفهمن

سونو واژينال كردي؟

کمکم کنید..رفتم بهترین دکتر بهم شیاف داد ..سو نو گرفت گفت رحمت سفید شده از قارچ...شیاف ک استفاده کرد ...

برو منجمد کن

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨

حالا شما سرِ صبحی اون مدفوع رو هم توی عنوان قید نمیکردی ما منظورت رو از عنبر نسارا میفهمیدیم بزرگوار😷

تابحال استفاده نکرم

البته اینکه هیچوقت عفونت نداشتم هم خب بی تاثیر نبوده😁

.Pain🔥you made me a believer

عزیزدلم عفونت طول میکشه تا خوب شه گاهی چند دوره درمان پشت هم لازم داره

دود عنبر نسارا و تزریق عسل هر کدوم یه شب در میون خیلی بهتر از این داروها و قرصهاست .رحم رو هم گرم میکنه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

عزیزم با این شدتی که گفتین عفونتت با عنبر نثار خوب نمیشه.شما باید چند دوره دارو درمانی داشته باشی هم سریع جواب میگیری وهم مطمعنتره.م عمولا عفونت شدید واژن با چند دوره مصرف دارو خوب میشه

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)