2777
2789
عنوان

خواهش میکنم هرکی میتونه قضاوت کنه بیاید بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 77 پست
ن چرا باهاش دعوا کنم  کوچولویه

به نظرم بهشون بگو كار بد كرد تنبيهي بهش گفتم نميزارم بري خونه ماماني اينا بازي كني اونم اومده اينجوري گفته بعدم برا خودم تعريف كرده خواستم بدونين اينجوري بود قضيه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما گفته بودي جلوش كه فلاني بي تربيته؟

اگر اره كه اشتباه از خودت بوده و توضيح بده كه بچه اشتباه متوجه شده  در مورد رفتن خونه مادرشوهرتم بهشون توضيح بده بگوميخواد مستقيم بياد خونه شما ولي بهش گفتم نميشه كه بايد بريم خونه دستاتو بشوري لباس عوض كني يكم استراحت كني بعدش با هم ميريم خونه شون

عزیزم اولا ک اون بچه ست و هنوز معنی رازداری و این چیزا رو نمیفهمه و تو نباید اونطوری بهش میگفتی باید ی طور دیگه بهش میفهموندی مثلا میگفتی الان مامان خسته ست و شب میریم، بعد هم ب نظرم زیادی اونجا میرین 😐

از الان دل بچه رو با بدگویی و کینه پر نکن .

کافی بود بگی دوست ندارم بی اجازه بری .

دوست دارم با خودم باشی والسلام

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چقدر دختر تو بدشانسه ک تو مامانش شدی...

یبار که تنبیه بشه میفهمه که نباید بین همو خراب کنه.هروند من به دخترم این حرفا رو عمرا نمیزنم.

بعدشم عزیزم تو نمیتونی بگی بدشانسه.من به صلاح خودشه هرکاریو انجام بدم...

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
یبار که تنبیه بشه میفهمه که نباید بین همو خراب کنه.هروند من به دخترم این حرفا رو عمرا نمیزنم. بعدشم ...

شما یه تحدید نظری بکن فکر نمیکردم هنوز مادری وجود داشته باشه که به کتک ! به عنوان روش تربیتی نگاه کنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
یبار که تنبیه بشه میفهمه که نباید بین همو خراب کنه.هروند من به دخترم این حرفا رو عمرا نمیزنم. بعدشم ...

با زدن فقط حس کینه ی بچه از شما بیشتر میشه، خوده بزرگترا باید حرفای درستی جلوی بچه بزنن یا حرفی ک خوب نیست رو‌ جلوی بچه چیزی نگن ک بعدا بچه جلوی کسی نگه

شما یه تحدید نظری بکن فکر نمیکردم هنوز مادری وجود داشته باشه که به کتک ! به عنوان روش تربیتی نگاه کن ...

هربچه ای یجور تربیتو قبول میکنه.بعضی وقتا تنبیه لازمه من از بچه های سوسول خوشم نمیاد

حالا من نگفتم کتک میزنم که بمیره که دور از جون در حد هیکل ظریفش یه تنبیه کوچولو

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
با زدن فقط حس کینه ی بچه از شما بیشتر میشه، خوده بزرگترا باید حرفای درستی جلوی بچه بزنن یا حرفی ک خو ...

شوهر من هررررچی مادرشوهرم خاطره بچگیشو میگه میگه همممش میزدمش با اینکه بعد از ۷سالم گیرش اومده الا بعد از ۳۰سال عاشق مامانشه.