2777
2789

چندوقت پیش پوست گوشه ناخنم رو کندم الان خیلی درد میکنه و ورم کرده مشخصه که عفونت کرده.چیکارکنم بادرمان خونگی خوب میشه یا برم دکتر تو اینترنت سرچ کردم چندتا عکس از ناخن اصلا حالم گرفته شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناخن دست من کنده شده بود بعد که دراومد ی مقدار عفونت کرد گوشها هاش کاربش نکردم راستش خودش خوب شد ولی ناخن پام که افتاده بود و دراومد پدرمو دراورد مجبور به جراحی شدم 

اصولا وست راحت خوب میشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم اینجوری میشم اب جوشو پر نمک کن   باید گرم باشه ها انگشتتو هی بکن تو در بیار 

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   

درمان خونگی نمیدونم اما من رفتم داروخونه یه پماد ۲ تومنی داد خوب شد سریع

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

یه چیزی بگم دزس کن تا صب خوب خوب میشه.آرد اب یه ذره روغن قاطی کن خمیرشده ببند به انگشتت با یه پارچه ‌منم دعا کن

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
عزیزم چرکش بگیر فشاربده دربیاد بتادین بزن واینکه سرچ کن اینترنت بهت میگه چجوری ناخنت بگیری نره توگوش ...

ناخنم تو گوشت نرفته. پوست گوشه ناخنم رو با دست کندم از اون روز درد گرفته هنوز چرکی نکرده اما ورم داره

سعی کن اصلا آب بهش نخوره مال منم اینطوری شده بود رفتم دکتر سفالکسین نوشت مرتب خوردم خوب شد در ضمن روزی دو سه بار با بتادین بشورش آبم اصلا نخوره بهش

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

نگو نگو 

انگشت شصت پاى من اينطورى شده بود منم واسه هزارجام حاضرم برم دكتر جز اين خورده كارى ها

پماد اكتيول زدم و بستم و نرم شد بعد چركا جمع شد و فشارشون دادم خوب شد

بابام دلش ريش شده بود گفت اين چه كارى بود كردى گفتم دكترم ميرفتم يا ميفتاد به جونش چركارو در بياره يا ناخنو ميكشيد

یه چیزی بگم دزس کن تا صب خوب خوب میشه.آرد اب یه ذره روغن قاطی کن خمیرشده ببند به انگشتت با یه پارچه& ...

نظر ایشونم عالیه حتما امتحانش کن

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘