2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردم طبی کودکان الان هیچی حالیشون نبود گفت به حراج نشون بده  این چیزی که میگی چیه

اره دختر منم کمی ترشح داشت تازه یک ماهش نشده بود گفت ببر جراح ببینه، منم بردم معاینه کرد گفت چیزی نیست پماد داد. ببرش اگر خدای نکرده باز مونده باشه انگار جوش می زنند.

بردم الان طبی کودکان اصلا همشون دانشجو اصلا متوجه نشدن  یعنی خطرناکه؟

ببر یه متخصص کودکان یا اورژانس خودشون میفرستنت بخش کودکان تا دکتر کشیک ببینه، آره علامت خوبی نیست تو رو خدا کوتاهی نکن و خودتون هم اصلا دستکاری نکنید، فامیل شوهرم یه مامای محلی داشتن ناف نوه خودش اینطوری شده بود نمیدونم چی زده بود به ناف بچه که بچه تلف شده بود خونش عفونی شده بود زده بود به قلبش، بعد هم به بقیه گفته بودن مشکل داشت زنده نمودند، خدا لعنتش کنه