2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 36 پست
این حرفهای خنده دار از کجا درمیاری تو؟ اگه جواب مثبت باشه باید بفکر بچه ت باشی و سیسمونی و... سونوگر ...

ن میگم اگ بار دار باشم قرصی چیزی هس بدن بخورم بیوفته؟

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ناراحت نباش خیلی ها همینجوری بودن مشکلی نیست که،،فردا برو از بده ببین  هستی یا نه،،عزیزم قتل نکن بزار بیاد قدمش برات خیره انشاالله

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
اصلا ناراحت نباش خیلی ها همینجوری بودن مشکلی نیست که،،فردا برو از بده ببین  هستی یا نه،،عزیزم ق ...

حرفت چقد ارومم کرد .

من فقققط از زایمان جراحیش میترسم وحشت دارم 

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  

اصلا نترس تا بخوای زایمان کنی بیست سال ت شده،،و تفاوت خودت و بچه ت زیاد نیست،،خیلی عالی میشه،توکل ت به خدا باشه،،،ولی قبل از عروسی غیر از همسرت نزار کسی بفهمه تا وقتی شکم ت بیاد بالا به همه بگو

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
اصلا نترس تا بخوای زایمان کنی بیست سال ت شده،،و تفاوت خودت و بچه ت زیاد نیست،،خیلی عالی میشه،توکل ت ...

مادرشوهرم فهمیده پدر شوهرم فهمیده میگن بفهمیم بچه بوده انداختید روتون شکایت میکنیم .

تو کاری ب خرجش نداشته باش ما میدیم چه سونوگرافی هاشو چه هزینه بیمارستانشو مای بی بی شو .

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  

نازی جون سلام چ خبر؟ آزمایش دادی؟منفی بود؟ خیلی خوشحال شدم مشکلتون حل شد و آشتی کردین عزیزم😘

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی