2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 36 پست
بله .ما از اولش رابطه امل بود ولی مراعات میکردیم مثلا جلوگیریمون طبیعی بود .اما ماهه پیش چند باری ری ...

احتمالا چون خیلی آماده بوده بارداری. مبارکه اگه دو ماهم هست پریود نشتی الان دوماهته.. تا 20 دی میشی 3 ماه

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم بارداری...اونکه  مبارکه حالا چه عجله داشتی؟ میذاشتی شب عروسی و این حرفها دخترررر

بابا میدونی چقد بدهکاریم .اوله زندگیمونه اصلا بجه نمیخوام خودمم از عمل واینا میترسم زیااااد درحدی ک ب این سن رسیدم امپول نزدم .از ترسم گریه میکنه .حالا بزنه بچه دارم بشم یا خدا

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  
احتمالا چون خیلی آماده بوده بارداری. مبارکه اگه دو ماهم هست پریود نشتی الان دوماهته.. تا 20 دی میشی ...

چی اماده بوده ؟؟متوجه نمیشم 

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  
اونو دیدم هاله نداشت و منفی بود...صب حتما برو سونو..یا بی بی چک جدید بزن

الان باید برم سونوگرافی ؟؟کجا بتید این کارو انجام بدم پیش مامایی زنان زایمان ؟؟پس بعضیا میگن برو بگو ازمایش بتا میخوام بدم اون چی هست؟؟

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  
بابا میدونی چقد بدهکاریم .اوله زندگیمونه اصلا بجه نمیخوام خودمم از عمل واینا میترسم زیااااد درحدی ک ...

عزیز دلم وقتی میگن قبل عروسی رابطه جدی نداشته باشید واسه این چیزام هست! اون موقع باید بفکر میبودی نبودی الانم نباش گلم.... توکل کن بخدا

خدا جونم♡نگاهتو ازم نگیر♡
عزیز دلم وقتی میگن قبل عروسی رابطه جدی نداشته باشید واسه این چیزام هست! اون موقع باید بفکر میبودی نب ...

عین سریال دلدادگان 

الان اگ بچه باشه من نخوام چیکار میکنن دارومیدن ؟

حالا شایدم پریود نشدی از بارداري نیست.. استرس عروسیته که نشدی

الان باید برم سونوگرافی ؟؟کجا بتید این کارو انجام بدم پیش مامایی زنان زایمان ؟؟پس بعضیا میگن برو بگو ...

بی بی چکت مال 13هم بوده و بعد دوماه پریود منفی بوده...پس امکان بارداریت کمه...چون بعد دوماه حتما نشون میدع اگ بارداری باشه..ازمایش بتا هم ازمایش بارداری هس.میگم بری سونو چون از وضعیت تخمدان و رحمت اگاه شی بدونی چرا پریود نشدی...یا اگ احتمالا بچه هم باشه نشون میده....میتونی بری درمانگاخ.بیمارسان و مطب زنان اگ داشته باشن  ولی حتما درمانگاه ها دارن

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
الان باید برم سونوگرافی ؟؟کجا بتید این کارو انجام بدم پیش مامایی زنان زایمان ؟؟پس بعضیا میگن برو بگو ...

دختر نازم 

برو یه پزشک عمومی عادی! همه جام هست بگو واست آزمایش بارداری بنویسه

بعدم تشریف میبری آزمایشگاه نسخه رو نشون میدی  خودشون آزمایشو میگیرن جوابشم بعداز یکی دو ساعت آماده میشه

حالا شایدم پریود نشدی از بارداري نیست.. استرس عروسیته که نشدی

خداکنه بچه نباشه ازطرفی خودم نمیخوام دارو بخورم بعد ها قهرش میاد خدا نمیده دیگ .از طرفی ام نگه دارم خودم از زایمان میترسم .نمیدونم چجور خودمو قانع کنم 

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  
الان اگ بچه باشه من نخوام چیکار میکنن دارومیدن ؟

این حرفهای خنده دار از کجا درمیاری تو؟ اگه جواب مثبت باشه باید بفکر بچه ت باشی و سیسمونی و... سونوگرافی سلامت قلب جنین و ان تی و آنومالی به ترتیب باید بدی گلم