2777
2789
من خیلی ناراحتم.احساس میکنم من و شوهرم بهم نمیایم.خیلی همو دوست داریم.امااون تحصیلات داره من ندارم.ا ...

تو بهش فکر نکنی شوهرتم فکر نمیکنه دیدتو پسندیدت که گرفتت 

بجای فکرای الکی خودتو با کتاب و کلاس رفتن و فعالیت داشتن  مشعول کن بیشتر به چشم شوهرتم میای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقش از سرم نمیفته

هنوز عشق ترین مرد روی زمینه

با اینکه رفته و چهار ماهه هیچ خبری نگرفته

میل به هیچی ندارم، تموم کارامو زورکی انجام میدم

کاش دوباره پاشم وایسم، فکرش و خاطراتش بدجوری زمین گیرم کرده     

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
دکتر بردی؟چی میگن یعنی یه کلمه هم نمیگه

میگن خاصه از سنش عقبه، میگم خاصه یعنی چی میگن طبیعیه درست میشه، بیشتر نامفهوم میگه با خودش، چند تا کلمه بیشتر نمیگه اونم هر وقت خودش بخواد نه اینکه مثلا بگم بگو آب بگه بهم

اره ۲۳ سالمه  بیا میبینی تا مجردی دغدغت ازدواجه  تا متاهل میشی دغدغت مجردیته 😂 ا ...

ممنونم......

برای انتخابت خیلی دقت کن....خونواده ی پسر خیلی خیلی خیلی مهم اند.....

نیوفتی تو منجلابی که من بهش دچار شدم😂😂😂😂😂

خوشبخت بشی عزیزدلم

مگه خوشگلی به چشای درشتو قد بلنده.... به خدا اگه طینت ادم ناجور باشه.....خوشگل ترین ادم روی کره ی ز ...

حق باتوئه خواهری.من بدم به جای شکر گذاری اینکارارو میکنم.مرسی که منو به خودم اوردی.خیلی خوب حالمو جا آوردی.عشقی خواهرجونم.بخدا دیگه فکرای خوب میکنم

نفسم به نفست بنده

شوهرم دوسم نداره، یه رازی ازم داره که چندوقت یه بار میزنه تو سرم... محبت نمیبینم ازش، منت خانوادش رو سرمونه رابطه ای با خانوادم نداره 3 ساله خانوادم نیومدن خونمون،، همین امشب منو کتک زد، خودم مریضم آیندم معلوم نیست چی میشه نگران دخترمم

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 
سه سال و سه ماه، ترسیده ولی قبل از ترسیدم هم همین طور بود، عزیزم فامیل شوهرم خیلی بد زبونن مثلا وقتی ...

چه بی ادبن. خ ب نزار با اونها ارتباطی داشته باشه.  رابطه اتو باهاشون یا خیلی کم کن یا کلا ارتباط رو قطع کن. و بچه اتو ببر گفتار درمانی. مطمئن باش درست میشه. پشت گوش ننداز. ترسیدن یکی از عواملیه که بچه ها حرف نزنن. خودت هم تو خونه میتونی کمکش کنی. مثلا شعر بخونی و بهش بگی با هم بخونین. یا با هم حرف بزنید و بازی کنید. نامحسوس مجبورش کن حرف بزنه. بازی حروف راه بنداز. اگه همسرت حوصله داشته باشه که خیلی بهتره

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

همین الان شوهرم بهم گف آره بشین تا صب گوشی بازی کن بعدم بگیر تا ظهر بخواب....بیکاری دیگه

انگار کارای خونه کارای بچه کار نیست.

دلم شکست ولی با صدای قرص گفتم بترکه چشم بخیل و حسود....

واسه خودم دشمن دارم تو خونم چ نیازی ب دشمن بیرون از خونه هست....حس میکنم همش دوس داره کارکردنمو ببینه از خوشگذرونیم بدش میاد

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁