2777
2789
زیارت عاشورا حق شناس بخون گلم.من تضمین میدم مشکلت حل میشه

عزیزم الان دوساله یه روز خوش ندی م.از وقتی باردار شدم دارم عذاب میبینم.پارسال خیلی نذر کردم روزی صدبار نادعلی و...میخوندم اما خدا خوب جوابمو دا. و بدترین اتفاق زندگیم برام افتاد...دیگه به هیچی اعتقاد ندارم

واسه آرامشم دعا کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ناراحتم.احساس میکنم من و شوهرم بهم نمیایم.خیلی همو دوست داریم.امااون تحصیلات داره من ندارم.ا ...

عزیزم مطمءن باش تو تو دید شوهرت بسیار زیبای و اعتماد به نفست پایین هست که خودتو دست کم میگیری هیچ وقت خودت رو دست کم نگیر و خدا رو شاکر باش که همچین شوهری نصیبت کرده شعور و فهم ادما بیشتر از تحصیلات دانشگاهی ارزش داره سعی کن همیشه باعث ارامشش باشی 

عزیزم الان دوساله یه روز خوش ندی م.از وقتی باردار شدم دارم عذاب میبینم.پارسال خیلی نذر کردم روزی صدب ...

شوهرت چرافوت کرد؟😢

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

تنهایی 

نداشتن عشق تو زندگی 

دلم میخواد یکیو داشتم مال خودم بود عاشقم بود 

اما ندارم تنهام 

خیلی بده خیلی 😔

میدانم که خدا مرا میبیند و به زودی حاجت دلم را براورده میکند .. آمین 
يعني هيچي نميگه عزيزم غصه نخور من پسر خالم تا چهارسالگي حرف نزد گوشش مشكل نداشته باشه به حرف مياد

بیشتر چیزای نامفهوم میگه و چند تا کلمه اونم هر وقت خودش بخواد بگه، شنوایی سنجی بردم میگن خیلی خوبه، روانشناس میگه خاصه از سنش عقبه ولی مشکلی نیست، وقت گرفتم ببرمش فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان ببینم اون چی میگه

بنظرت به مرور سرد نمیشه

شوهرت حتما نقاط مثبت زیادی دیده در وجودت که انتخابت کرده...مجبورش نکردن که....

به هیچ عنوان نزار این احساس منفی بهت غالب بشه....

یعنی چی که میگی من کوتاهم فلانم....

من قدم بلند نیست....ولی چندبار شوهرم بهم کنایه زد گفتم خوبه مثله یه سریا دراز بودم..دیگه ازونموقع قربون قدو بالام میره......

حتما در مورد تفکراتت تجدید نظر کن....

تنهایی  نداشتن عشق تو زندگی  دلم میخواد یکیو داشتم مال خودم بود عاشقم بود  اما ندا ...

منم مجرد بودم این فکرارو میکردم...

الان میگم چقدر من خوشبخت بودم ولی نمیفهمیدم.....

چقد راحت و ازادو بی دغدغه بودم......

واقعا مجردی عالمی داره که بعدها هزاربار دلت براش تنگ میشه...😥😥😥😥😥