2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا اعتقاد نداشتم...ولی یه روز تو اوج درموندگی  با همه وجودم گفتم خدایا تو رو به عظمت کبریاییت به دادم برس و خدا جوری کمکم کرد که تا الان هر ساعت شکرش میکنم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم                   خودم برای خودم با خودم کنار خودم

خدا خیلی جاها میتونس حالمو بگیره ولی مردونگی کرد و نگرفت...بعضی وقتها که یاد کارام میوفتم خجالت میکشم از خدا...

ولی فقط مهربونیشو نشونم داد...ازش شرمنده ام....یا کریم الصفح...😢😢😢

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊

دو تا نامزدی نا موفق داشتم. مادرم خیلی سرکوفتم میزد. خسته شده بودم واقعا دیگه بریده بودم. نزدیک ۴ ماه عبادت کردم. نمازای خیلی خفن خوندم. دیگه یجورایی آینده رو میدیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم . واقعا خداروشکر مرد خوبیه. ارزش این همه دعا رو داشت ..

صد درصد به این رسیدم که وقتی با تک تک سلولهای وجودتون از خدا بخواید دعاتون براورده میشه. خودم تجربه اش کردم.

باید حس و حالتون طوری باشه که مطمئن باشید یا براورده میشه یا طوری میشه که براتون بهتره. 

باید بعد از درخواست از خدا احساس آرامش کنید و همه چیزو بسپرید به خودش که درستش کنه.

وااای چه خوب چه دعاهایی میخوندی منم نامزدیم بهم خورده غصه تو دلمه 

وای هرچی بگی. از نماز شب گرفته. تا نماز حضرت زهرا و کل ائمه و قرآن و ذکر و ۴۰ شب سوره حشرو اووووووه برات نگم. داداشم هر وقت در اتاقو باز میکرد یه سجاده میدید و دستای دراز به سمت آسمون 😁

نمیدونی چقدر حس کنف شدگی داشتم و چقدر خونوادم تحقیرم کردن اما خدا روشکر وقتی با شوهرم ازدواج کردم مادرم متوجه شد که خدا خیلی دوستمون داشت که کارم با اون دوتا نشد

2825
2823
2791
2779
2792