2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیجا کردن الکیه.چرا باور میکنید واقعا؟ تا حالا کجا دیدین واس پسته اونم ۲۰۰ تومن صف بکشن؟ پارسال شب عید که ۶۰ ۷۰ تومن بود صف نبود بعد الان صف شده؟ سیابازیه دروغه...

چشم شیطون کر توپ توپم ، این مالو منال مفتی همچین هلو برو تو گلو گیر نیومد ، حاصل یک عمر جوب گردیه ، آقامون ظروفچی بود خودمون شدیم جوب چی ، آقا مجید ظروفچی جوب چی ، میخه زنگ زده ، زنجیره زنگ زده ، تارزانه زنگ زده ، ساعته زنگ زده ، حواستو جمع کن ساعت زنگ زده دیگه زنگ نمیزنه چون زنگاشو زده.

همیشه همین بوده مردم بخاطر هرچی گرون میشه صف میکشن اگه یه هفته اعتصاب کنن نخرن دنیا به آخر میرسه،  حالا اگه پسته نخورن انگار دنیا بهم میریزه من آخرین باری که پسته خریدم اونم در حد یه کیلو پارسال عید بود. کیلو ۲۰۰هزار چه خبره مگه پسته ایرانه تو همه کشورها رو زبون هاس اونوقت توکشور خودمون قحطیش هست دقیقا مثل خاویار که ایران یکی از صادرکننده های خاویاره اونوقت اکثریت هنوز به چشم ندیدیم😏

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
بیجا کردن الکیه.چرا باور میکنید واقعا؟ تا حالا کجا دیدین واس پسته اونم ۲۰۰ تومن صف بکشن؟ پارسال شب ع ...

کرج ۲۶۰هزاره

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
بیجا کردن الکیه.چرا باور میکنید واقعا؟ تا حالا کجا دیدین واس پسته اونم ۲۰۰ تومن صف بکشن؟ پارسال شب ع ...

کجاش دروغ من خودم دیدم که مرده بخاطره اینکه وایه عروسش یلدایی باید ببره  مجبوره که بخره