2777
2789
کجاش دروغ من خودم دیدم که مرده بخاطره اینکه وایه عروسش یلدایی باید ببره  مجبوره که بخره

طرز بیان کردن خبر درست نیست این حس رو به خواننده ها القا میکنه که انگار کل مردم کشور واسشون مفته ۲۰۰ تومن و توی همه خشکبار فروشیهای کشور صفه.! یه مغازه درپیته تو بازار و چنتا بدبخت بیچاره که بقول شما از روی اجبار و برای عروس و اینچیزا چند صد گرمی مجبورن بخرن و احتمالا اینجا از همه جا ارزونتر میده ده نفر وایسادن عکسشم دیدم. ینی پروپاگاندا

چشم شیطون کر توپ توپم ، این مالو منال مفتی همچین هلو برو تو گلو گیر نیومد ، حاصل یک عمر جوب گردیه ، آقامون ظروفچی بود خودمون شدیم جوب چی ، آقا مجید ظروفچی جوب چی ، میخه زنگ زده ، زنجیره زنگ زده ، تارزانه زنگ زده ، ساعته زنگ زده ، حواستو جمع کن ساعت زنگ زده دیگه زنگ نمیزنه چون زنگاشو زده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیجا کردن الکیه.چرا باور میکنید واقعا؟ تا حالا کجا دیدین واس پسته اونم ۲۰۰ تومن صف بکشن؟ پارسال شب ع ...

والا تو اخبار دیدم منم پولشو دارم میتونم چند کیلو بگیرم و راحت بخورم اما نمیدونم چرا از گلوم پایین نمی ره بخاطر بچه هایی که ندارن

موافقم آخه همه جا پسته وجود دارى تمام قناديا مغازه ها ديگه صف كشيدن براى چيه

این عکس صف و شلوغبازیه این خبرگزاریه بقول یکی از خواننده ها بیشتر شبیه صف سبد کالاست از تیپ اونایی که وایسادن و مغازه

چشم شیطون کر توپ توپم ، این مالو منال مفتی همچین هلو برو تو گلو گیر نیومد ، حاصل یک عمر جوب گردیه ، آقامون ظروفچی بود خودمون شدیم جوب چی ، آقا مجید ظروفچی جوب چی ، میخه زنگ زده ، زنجیره زنگ زده ، تارزانه زنگ زده ، ساعته زنگ زده ، حواستو جمع کن ساعت زنگ زده دیگه زنگ نمیزنه چون زنگاشو زده.
والا تو اخبار دیدم منم پولشو دارم میتونم چند کیلو بگیرم و راحت بخورم اما نمیدونم چرا از گلوم پایین ن ...

بله عرض کردم پروپاگانداست وگرنه خداروشکر خب خیلیا دارن منتها تو اولویت نیست و عاقلانه نیست خریدش .وگرنه خودم مرفه ترین قسمت شهرمون میشینم و اصلا ازین صف و اینچیزا خبر که نیست هیچ مغازه خشکبار هم خالیتر از همیشه ست

منم چندماهه نخریدم اصلا اصلا اصلا از گلوم پایین نمیره و زورم میاد دیگه به این نتیجه رسیدم ماها نمیتونیم راحت زندگی کنیم و به خودمون اهمیت بدیم چون روزبروز  بدبختر میشیم ......اعصاب نمونده برااام