2777
2789
عنوان

وزن كم گرفتن جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 47 پست

به حرکات بچت توجه کن توی هرساعت حداقل4حرکت داشته باشه این خیلی مهمه بچه مو حرکاتش کم بود منم توجه نمیکردم چون تجربه نداشتم میزاشتم به حساب اینکه چقد ارومه ولی کم بودن حرکتش به دلیل این بودکه خون کم بهش میرسید بچه به زور زنده مونده بود

خدایا اطرافیانم را غرق خوشبختی کن
به حرکات بچت توجه کن توی هرساعت حداقل4حرکت داشته باشه این خیلی مهمه بچه مو حرکاتش کم بود منم توجه نم ...

تكون ميخوره ولي نميشمرم يا ببين كمه يا زياد، بعد به دنيا اومدن ني ني رفت و دستگاه؟؟الان وزنش خوب شده؟؟

خداروشكر دكترت متوجه شده 

خدايا خودت بهم این فرشته رو دادی خودتم سالم نگهش دار ♥️😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تكون ميخوره ولي نميشمرم يا ببين كمه يا زياد، بعد به دنيا اومدن ني ني رفت و دستگاه؟؟الان وزنش خوب شده ...

اره یه هفته بیمارستان بود 

مرسی اره خداروشکرالان هفت کیلو شده

٢٣هفته ٥ روز ٦٣١ گرم بود

توهمین سایت تو قسمت هفته های بارداری ببین میانگین چند نوشته واسه هفته ت،من هم ۲۸ هفته هم ۳۵ هفته وزنش ۲۰۰ گرم از میانگینی که تو این سایت نوشته بیشتر بود

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
توهمین سایت تو قسمت هفته های بارداری ببین میانگین چند نوشته واسه هفته ت،من هم ۲۸ هفته هم ۳۵ هفته وزن ...

باشه ممنونننن

اگر ٢٧تي پس من همون ٣٠درستم،تاريخ زايمانتو كي دادن

چه ربطی به من داری؟ سن جنین اصلش فقط تو سونو ان تیه اگه زیاد یا کم باشه تو بقیه سونو ها مهم نیست باید بر اساس اون تاریخ زایمانت را مشخص کنن و هفته ات را بررسی کنن من تاریخ زایمانم۱۳ اسفنده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ببین من مشکل داشتم جفتم سر راهی بود وبه همین دلیل خون به بچم نمیرسید بچه من باوزن1570توی34هفته بدنیا ...

عزیزم الان‌وضعیت نی نیت خوبه مشکلی نداره؟؟

بعد تولد خوب وزن گرفت؟؟

من الان هفته ۳۳ هستم

دیروز سونو شدم

وزن‌جنینم ۱۵۰۰ هست

دکترم‌گفت از ماه پیش تا الان اصلا وزن نگرفته

البته خودمم وزن‌کرد گفت خودتم وزن‌نگرفتی 

بهم گفت این هفته به خودت برس یکشنبه بیا سونو

اگه وزن‌نگیره باید ختم‌بارداری بدیم

اینقدر دیشب گریه کردم

یعنی ریه بچه و اعضای بدنش کامله

شما خودت وزن اضافه کرده بودی؟؟

تهرانی شما ؟

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
چه ربطی به من داری؟ سن جنین اصلش فقط تو سونو ان تیه اگه زیاد یا کم باشه تو بقیه سونو ها مهم نیست بای ...

:/

خب دیدم تیکر بارداریمون ۳هفته  تفاوتشه،ممنوونم

عزیزم الان‌وضعیت نی نیت خوبه مشکلی نداره؟؟ بعد تولد خوب وزن گرفت؟؟ من الان هفته ۳۳ هستم دیروز سون ...

سن بارداریتو درست زدن؟؟؟

چون میگن سن بارداریرو بر حسب وزن جنین میزنن بعضی سونوها ،و مال منو ۲هفته کم زدن

سن بارداریتو درست زدن؟؟؟ چون میگن سن بارداریرو بر حسب وزن جنین میزنن بعضی سونوها ،و مال منو ۲هفته ک ...

خب الان‌تو این سونو سن بارداری رو با توجه به وزن‌جنین زده ۳۰ هفته

ولی من سن بارداریم ۳۲ هفته و یک روزه 

یعنی جنین وزنش کمتره 

من از ماه قبل تا این ماه وزن نگرفتم خودم

جنین‌هم ۳۰۰ گرم وزن گرفته

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
عزیزم الان‌وضعیت نی نیت خوبه مشکلی نداره؟؟ بعد تولد خوب وزن گرفت؟؟ من الان هفته ۳۳ هستم دیروز سون ...

خداروشکرخوبه نه مشکلی نداره الانم هشت ماهشه 7کیلو

فقط ادم اذیت میشه سختی داره خیلی باید بهش رسید 

منم یه ماه رشدنکرده بود ولی خودم شش کیلو اضافه کردم اره خداروشکر یه هفته دستگاه بود بعدم مرخص شد والحمدالله مشکلی نداشت الانم مث بچه های عادی ه فقط یکم ضعیفه دیگه چون ازاول وزنش خوب نبود