من شمالیم اما من اینطور درست میکنم خود ترکا ی محلمون خوششون میاد از اشم .
اینی ک میگم حداقل برای ۴ نفره .
نصف لیوان برنج رو میشوری و اب میریزی داخلش تا بپزه ..ابش نباید خشک شه .بعد دوغ ترش رو به اندازه ی چهار یا پنج تا قاشق برمیداری و بقیه اش رو میریزی تو قابلمه اون چهارتا قاشق دوغ ک جدا کردی با ی قاشق ارد قاطی میکنی و هم میزنی بعد اون رو میریزی تو مابقی دوغ تو قابلمه و اون میذاری روی شعله ملایم و مداوم هم میزنی . سبزی اش رو میریزی تو ی قابمله دیگ و میزاری چندتا جوش بخوره .نخود هم ک از قبل پختی ... خب حالا کم کم سیر اضافه میکنی ب دوغت بعدش برنج رو قاطیش میکنی اب برنجی ک توش برنج جوشیده رو نمیریزیم نخود هم میریزیم . باید بدونیم ک زیاد نباید نخود داشته باشه تو اش دوغ تک و توک نخود داره . بعد هم سبزی جوش خورده رو کم کم اضافه میکنیم .ابش رو نمیریزیم بعد میزاریم ده دقیقه بجوشه همه مواد نمک و فلفل هم اضافه میکنیم بعد میخوریم ی بطری دوغ کفایت میکنه