2777
2789

دوستان کسی تجربه این مورد رو داشته که بدون زدن جوش یا ... ، خودبخود روی شکم و معده و اطراف شکم دچار لکه های کوچک قهوه ای رنگ بشه؟ 

مدت زمان زیادی این مورد پیش امده و اصلا لکه های برطرف نميشه!  بنظرتون دلیلش چیه؟ چکار کنم که رفع بشه؟

( مشکل کبدی هم وجود نداره چون آزمایش داده شده )

پماد. ان ان بزن بعد. از چن روز خوبه خوب میشی

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله این لک ها هستن، شما تجربه داشتین؟ دکتر این پماد رو تجویز کرده؟

مادرم هم داشت رفت دکتر پوست کلی دارو داد. پماد. ان ان هم توش بود 

ولی همه ی دارو ها الکین 

من ب همه ان ان پیشنهاد. میکنم و خیلی خوبه و کامل لکه هارو میبره

ان ان برا حساسیت های پوستی و قارچ خیلی خوبه 

امتحانش کن 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
دکتر باید تجویز کنه؟ میترسم عوارض داشته باشه یهو واسه مشکل من

ن عزیزم 

ی پماد. ساده است ک از داروخونه میخری قیمتی هم نداره 

اینو ب بدن نی نی هم میزنن برا حساسیتاش یا ی وقتی دونه دونه شدنای پوستش 

اصلن عوارض نداره خیالت راحت فقط برا استفاده ی خارجیه وموضعی بزن ب لک ها

پماد اِن اِن

ن عزیزم  ی پماد. ساده است ک از داروخونه میخری قیمتی هم نداره  اینو ب بدن نی نی هم میزنن ...

سلام عزیزم من باردارم و مشکل لک قهوه ای رو شکم برام به وجود اومده ایا این پماد ان ان مشکلی نداره تو بارداری بزنم

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
سلام عزیزم من باردارم و مشکل لک قهوه ای رو شکم برام به وجود اومده ایا این پماد ان ان مشکلی نداره تو ...

سلام عزیزم 

اینو از دکترت بپرس من واقعا نمیدونم 

اما خودم تو بارداری استفاده میکردم 

بچه هامم از وقتی دنیا اومدن میزدم ب صورت(ریش باباشون صورتشونو پراز جوش ریز قرمز میکرد) یا پاشون (ک نسوزه تو پمپرز)