2777
2789

سلام🌷

رفتم تو یه تاپیک که راجب عاشق شدن بود یه سریا پست گذاشته بودن که عشق وجود نداره فقط بین مادر و فرزند جریان داره!!!😒😥

یعنی الان همسر من عاشق مادرشه مادرشم عاشق پسرش؟؟؟

پس من چیشم شلغم؟؟؟چه مسخره بود حرفتون کلی منو بهم ریخت😑حرفایی میرنین خب اگه عشق وجود نداشته باشه بین دونفر چجوری تشکیل خانواده میدن😒

منظور اینه انقدر ارزش ندارن که مردی عاشق شون بشه. متاسفانه. 

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

تو فکرش نرو خواهر نظره دیگه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق مادر و فرزندی عشق بی چشمداشته، معامله نیست، توقعی در کار نیست، گذشت و بخشش محضه.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
منظور اینه انقدر ارزش ندارن که مردی عاشق شون بشه. متاسفانه. 

نه عزیزم

نوع عشقش متفاوته

کلا. ماهیت عشق چیزی به اسم لج، انتقام،کینه، ترس، بده بستون نداره.

اما کدوم از این موارد بین زن و شوهر یا دو انسان دیگه وجود داره؟

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !