2777
2789
عنوان

آمار بیشترین ازدواج کودکان در این استان هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 49 پست
توروخدا این ازدواج سن پایین ول کنید اخرش به دعوا و گیس کشی ختم میشه والله خود دخترا راضین گذشت اون ...

چ جالب والا من هیچوقت دوست نداشتم ازدواج کنم دلم میخواست تا آخر عمرم مجرد بمونم دوستام عشق شوهر کردن بودن حالا من زود ازدواج کردم اونا نه وارد جزئیات نمیشم ولی هنوزم هستن همچین خانواده هایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست که کسی به توافق برسه فقط میخواستم نظر بقیه رو راجع به این آمار بدونم☺

اخرش دعوا میشه😆😆😆

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
وایی من اینقدر دوستل دارم شمارو ببینم واسه دیدن بازیگرامون ذوق ندارم بس ک تعریف اتون رو شنیدم😍😘💚💜 ...

مرسی عزیزم لطف داری ب من شما هروقت بودی ی لحظه بگو میذارم 😘😘

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

من شخصا 25سالگی به خود آگاهی رسیدم فهمیدم کی هستم.وچه جورآدمی میخوام،برای همین با ازدواج دیر موافقم،بستگی به زمان خودآگاهی فرد داره،19سالم بود فقط میخواستم ازدواج کنم تا از فشار تعصب خانواده رویم.کم بشه که به طلاق رسید،ازدواج دومم خداراشکر عاقل بودم

سراسر زندگی من معجزه بود 
مرسی عزیزم لطف داری ب من شما هروقت بودی ی لحظه بگو میذارم 😘😘

خیلی ممنون گلم همیشه تایپک عکس بازی این قد ناراحت میشدم جا موندم ندیدمتون کل تایپک و زیر و رو میکردم😂😂 اگه زحمتی نیست میشه الان بزارین💜💓💚🙏

فکر میکنم خوزستان هم قوم عرب داره که خوب قطعا باید زود ازدواج کنن و قوم بختیاری هم هست که اونا هم رسمشون زودازدواج کردنه ....در مورد مشهد هم فکر میکنم باز افرادی که مذهبی هستند زودتر دختر یا پسرو زن میدن ...و سیستان هم یکی باز قومیتی و یکی هم فقر میتوته دلیلش باشه