2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله عمه نداری گلم؟؟؟

همسرت نمیتونه پرستار بگیره؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بسلامتی ایشالا

اینکه نگرانی نداره عزیزم ی هفته خواهرت بیاد پیشت ی هفته هم مادرشوهرت دیگه بعدشم خودت سرپا میشی میتونی کاراتو انجام بدی

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏

عزیزم ⚘

عمه من که زایمان کرد اومد خونه ما. مامانم ازش پرستاری کرد. مادربزرگم سکته کرده بود و نمی تونست. عمه های دیگه ام هم مشکل داشتن. خواهر یا مادر شوهرت نمی تونن کمکت وایسن؟

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

مهم همون يه هفته اوله بعد خودت ميتوني به ني ني برسي غذا از بيرون بگير چون وقت پخت و پز نداري لباسارم كه ماشين ميشوره موقع كاراي ديگم مثلا حموم رفتنت يا ظرف شستن يه تايمي كه شوهرت خونس بچه رو بسپر بهش 

نوزاد وقتي كوچيكه اكثرا خوابه 

انشالله كوليكي نباشه ديگه راحتي 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد