2777
2789

یک روز از موعدم گذشته. ولی بی بی چکم منفی‌‌ دیگه حالم از هر چی بی بی چکه به هم میخوره..چرا آخه 😭😭😭

لطفا واسه سلامتی تو دلیم دعا کنید 😍

ایشالا عزیزم 😍خدا بهت یه نینی تپل مپل سفید بهت بده 😍من برات ایت الکرسی میخونم 😍😍😍

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا عزیزم 😍خدا بهت یه نینی تپل مپل سفید بهت بده 😍من برات ایت الکرسی میخونم 😍😍😍

مرسی عزیزم..حس میکنم هیچ‌وقت اون روزو نمیبینم 😢😢😢

لطفا واسه سلامتی تو دلیم دعا کنید 😍
مرسی عزیزم..حس میکنم هیچ‌وقت اون روزو نمیبینم 😢😢😢

میبینی 

چن سالته 

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

فقط دلیلش استرس عزیزم

من شش ماه هرروزمنتظربودم وگریه میکردم واسترس داشتم یه ماه کلابیخیال شدم وگفتم نمیشه چیکارکنم حتی تاریخ پریودمم نزدم ویادم نبودبعدش اون ماه باردارشدم حتی نمیدونستم ازموعدم گذشته یانه فقط دیدم دردای بارداری دارم که دوستام گفتن احتمالابارداری بی بی زدم مثبت شد وقتی دکترازم میپرسیدن تاریخ پری کی بود میگفتم نمیدونم 

منم جز شمام😡😡بدم میاد از بی بی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
دیگه از هر چی بی بی هست بدم میاد این ماه مثل ماه های دیگه Hcg زدم فقط گهگاهی تخمدونم تیر میکشه

سلام گلم ایشالله که نی نی دار شی .مشکلت چیه  

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم