2777
2789
عنوان

زندگی قبل از عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 68 پست
بعنی توی دوران عقد؟؟؟

نه 

پنج سال قبل ثبت ازدواجمون

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه با خانواده هاتون مشکلی دارین؟

نه ولی خیلی دعوا داریم باهم بیشترم سر خانوادها خودمون مشکلی نداریم من فک میکنم کسی اونو یادمیده اونم  فک میکنه خانوادم یادم میده 

پاتو بکن تویه کفش  بهش بگو ان قدر اونجا نمیری تا برات عروسی  بگیره 

استارتر مرغت یه پا داشته باشه  بهش بگو دلیلش چیه که که میخواد قبل از عروسی شما بری پیشش زندگی کنی؟

تا دلیلشو متوجه نشدی  دست بردار نباش 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نه  پنج سال قبل ثبت ازدواجمون

واقعا؟؟خانواده هاتون مشکلی نداشتن؟؟جهیزیه هم‌بردی؟؟محرمیت خونده بودید یانه؟؟ببخشید اگه دوست نداشتی جواب نده

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
پاتو بکن تویه کفش  بهش بگو ان قدر اونجا نمیری تا برات عروسی  بگیره  استارتر مرغت یه ...

یک سال و نیمه عقد کردیم. تا الان دوتا خونه بخاطر من عوض کرده خسته شده فک میکنه خانوادم یادم میدن 

برادر شوهر و جاری منم باهم بودن از یک سال قبلش ولی جاریم جهاز نیاورد تا نزدیک عروسی 

خواهرمن عروسیش بود یکی از فامیلای داماد فوت کرد عروسیش افتاد برا اسفند ولی الان چند ماهه دارن باهم زندگی میکنن تازه ما خونه خواهرم رو کامل چیده بودیم 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
واقعا؟ خانوادت چیزی نگفتن؟

نه

تازه توی این ماه قراره بیان خواستگاری که رسمی کنیم ان شاالله

من سنم کم نیست و قبلا هم تنها زندگی میکردم 

الان هم مقر اصلی سکونتم خونه پدری هست ولی عملا خونه پارتنرم هم می مونم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

واقعا؟؟خانواده هاتون مشکلی نداشتن؟؟جهیزیه هم‌بردی؟؟محرمیت خونده بودید یانه؟؟ببخشید اگه دوست نداشتی ج ...

خانواده هامون مشکلی نداشتن 

همسرم خونه داشت ، وسایلشو با هم گرفتیم 

بعد ثبت ازدواجمون خانواده ام پول جهیزیه مو دادن بهم ، چون دیگه نیازی نبود چیزی بخریم

خانواده ی همسرمم خواستن عروسی بگیرن ، گفتم نمیخوام ، پولشو دادن بهمون

محرمیت نخوندیم چون اعتقاد نداریم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan