2777
2789
عنوان

زندگی قبل از عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 68 پست
اومده باهاتون ازدواج کرده از نظر من بی معنا ست یعنی یک طرفه نبوده این انتخاب کاملا دو طرفه است ا ...

این تفکرات برای ایران معنایی نداره ! معمولا شما طرف رو دوست داری طرف هم شما رو ولی تمایلی به ازدواح نشون نمی ده ! بعد شما ترکش می کنی می ری ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تفکرات برای ایران معنایی نداره ! معمولا شما طرف رو دوست داری طرف هم شما رو ولی تمایلی به ازدواح ...

من نمیدونم شما خودتون توی همچین رابطه ای بودید که میتونید بگید چی معمولا هست یا چی نیست

به هر حال من در غیر رابطه خودم انقده محکم نظر نمیدم

اگر قصدم ازدواج باشه با کسی وارد هر گونه رابطه ای میشم که ایشونم قصدش ازدواج باشه

اگر هم فردی باشم که موافق ازدواج دائم یا اصلا محرمیت نباشم خب با کسی که شبیه به خودمه وارد رابطه میشم

در مورد اینکه ایران جای چه تفکراتی هست نظری ندارم

فقط میبینم روز به روز خیانت و طلاق و ازدواج سفید بیشتر میشه و من دوست ندارم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

اومد ؟؟ خب نمیومد  لطف نکرده  ازدواج یعنی دو نفر همو انتخاب کنن ، نه اینکه مرد بره یکی ...

زن هم فرار کنه بیان بگیرنش

کانهو آهو در صحرا

مرد هم پلنگ

ببخش نتونستم شوخی نکنم :)))))

خب عمرت تلف می شه اگر سالها با یکی باشی که باهات قصد ازدواج نداره 

از اولش باید حرفا زده بشه 

ما هم قصد ازدواج نداشتیم اصلا 

ولی خب بعد پنج سال دیدیم چقدر مکمل همیم و آرامش داریم با هم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

متاسفانه من برای همسرم خیلی زبون دارم برای خانوادم اصلا ندارم

تمرین کن

از قدیم میگن کسی  که بین خانواده و همسر ، طرف همسر رو بگیره خانواده رو هم از دست نمیده  ولی کسی که طرف خانواده رو بگیره هر دو رو از دست میده

نمیگم بی منطقی کن

خانواده ات هم حق دارن و لابد دغدغه دارن شما هم نباید خدای نکرده توی روی اونا بایستی

ولی مهمه که بتونی محترمانه قانعشون کنی به کاری که فکر میکنی درسته

خوبه ! شما طرفتون انسان بوده 

نمیدونم چرا فکر میکنید لطف کردن 

نه عزیزم تو سبک زندگی و اعتقادات ما زن و مرد دقیقا برابرن 

ازدواجمون یه تصمیم دو نفرس 

اگر با همسرم ازدواج نمیکردم ، دنیا به آخر نمیرسید 

شاید با کس دیگه ای ازدواج میکردم 

شایدم مجرد میموندم 

بستگی به تصمیم اون موقع داشت

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan