2777
2789
عنوان

زندگی قبل از عروسی

658 بازدید | 68 پست

سلام دوستان . یه راهنمایی میخوام ازتون. کسی تاحالا بوده قبل از عروسی گرفتن بره با شوهرش زندگی کنه تو خونه ی که اجاره کرده شوهرش. 

شوهرم خونه گرفته میگه وسایلتو جمع کن بریم فعلا زندگی کنیم تا تکلیف عروسیمون معلوم بشه. چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کی عروسیه؟؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

زود یه مهمونی بگیرید برید سر زندگی

اما اگه بی مراسم رفتی بعیده عروسی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم