سلام عزیزان.من یه ساله اومدم تو یه آپارتمان نوساز که جد و ابادم یاد کردم.تابستون که هیچی ....هر روز دو تا سه تا سوسک تو خونه پیدا می شد....الانم هفته ای دو سه تا کم کم هست.... حالا قراره خونه رو عوض کنیم ....از اقبال بلند من بازم طبقه اول پیدا شده مورد خوب...حالا همه چیز اوکی ....فقط سر طبقه اول بودنش من مخاافم....میشه شماها که طبقه اولی هستین بگین این مشکلات داشتین یا این خونه بخصوص اینجوری از آب در اومد.....؟؟؟؟؟أخه بعضی ها میگن بخاطر فاضلاب اینجاست و همه اول ها اینجوری نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز من طبقه اول نیستم ولی میدونم طبقه اول هیچ مشکلی نباید داشته باشه . این همه خونه ویلایی هست که همه همکف هست ولی از سوسک خبری نیست. فکر کنم ایراد از فاضلاب و یا کثیفی بعضی همسایه ها بوده باشه
منم اولم خیلی سوسک داشتیم .دستگاه دور کننده حشرات گرفتم تا شرشون کنده شد.مشکل دیگه هم سرد بودن طبقه اوله چون روی پارکینگ هست زمستونا خوب گرم نمیشه خونه