2777
2789

سلام عزیزان.من یه ساله اومدم تو یه آپارتمان نوساز که جد و ابادم یاد کردم.تابستون که هیچی ....هر روز دو تا سه تا سوسک تو خونه پیدا می شد....الانم هفته ای دو سه تا کم کم هست.... حالا قراره خونه رو عوض کنیم ....از اقبال بلند من بازم طبقه اول پیدا شده مورد خوب...حالا همه چیز اوکی ....فقط سر طبقه اول بودنش من مخاافم....میشه شماها که طبقه اولی هستین بگین این مشکلات داشتین یا این خونه بخصوص اینجوری از آب در اومد.....؟؟؟؟؟أخه بعضی ها میگن بخاطر فاضلاب اینجاست و همه اول ها اینجوری نیست

هنوز وسایلتو نبردی با کامن سم پاشی کن فاضلابتو و همه خونرو تا یسال سوسک نداری

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم خونتون چجوریه اما مادرشوهرم طبقه اول بود زیرش پارکینگ بود زمستونا سرد وحشتناک بود بعد قشنگ صدای دزدگیرماشین ،ریموت ماشینا ،نصف شب از خواب میپروند ادمو اما سوسک نداشتن 

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘

ن بابا ربطی به طبقه اول بودن نداره اون خونه سوسک داشته دیگه ..پنجره ها رو توری بزن رو چاهها و کفشورها صافی چاه گیر بزار دقت کن تو وسیله هات سوسک نبری اونجا ....انشاالله که دیگه سوسکی نمیاد