2777
2789
عنوان

کادو سالگرد ازدواج

304 بازدید | 34 پست

سلام دوستان روم نمیشد تاپیک بزنم شوهرم ازم دوره بخاطر کارش وما ۳۰ آذر سالگرد عقدمونه هیچ پس اندازو پولی ندارم ک کادو توپ بگیرم کل پولم ۱۰۰ تومنه براش چی بخرم ب خانوادمم یا دوستامم نمیتونم بگم پول بگیرم چون دوست ندارم فکر کنن مشکل مالی داریم و ب شوهرمم بگم پول بده برات کادو بگیرم بی معنیه با همین۱۰۰ تومن یه چیزی بگین بخرم ک خوشحالش کنه اینم بگم ک خیلی خجالت میکشم اخه تو سایت میبینم دیگران چه کادوهایه شیک گرونی میگیرن ولی خب چه کنم قرار نیست همه مثل هم باشن

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دست لباس خونه 

صندل خونه 

(( بعضی کامنت ها  رو نه جدی بگیرید ، نه باور کنید !!!))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ی پیراهن خوشگل یه بلوز دورس شیک ست کیف و کمربند کروات و پاپیون

یه بافت دیدم ۸۰ خوشش امده بود یبار گفت بنظرت همونو با دوتاشاخه گل بدم 

نه بابا خجالت چیه یه پیرهن براش بگیر

مرسی عزیزم نمیدونم دوست داشتم خیلی سالگرد ازدواجمون کادو توپ میتونستم بدم

مهم نیته شوهرت باید بفهمه که دوسش داری در حد توانت کاردو خریدی برای دیگران این کارو نمیکنی که خجالت بکشی 

کسایی که تو مجازی کادوها مراسماشونو میزارن نمیفهمم چرا اینکارو میکنن توجه میخوان خوشی هاشون داد بزنن تو برای دله خودت انجام بده

خدایا هواست به همه زندگی ها باشه

میتونی پیراهن یا پولیور بگیری، حتما که نباید مارک باشه عزیزم، مهم اینه که بیادشی

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت