2777
2789

سلام عقد نمیدونم

ولی من مریم. پاینده رفتم برای بچه ام خوب بود اما گرون هم میگیره مراقب باش

دیدم زیاد عروس میومد

یه سر بزن ضرر تداره

خیابون فروهره نزدیکهای فروشگاه شاپرک قدیم که جمع کرد

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم ایران خوبه...تو شریعتی هست..اما آدرس دقیق نمیدونم... یکی هم هست شهرک امام..کارش واقعا عالیه

فیلم ایران کهوایتقدر روی صورت کارمیکنه انگار یکی دیگه اس😣

من واس عقدم لنزو رفتم خانم کرمی با اینکه تازه استارت کارشو زده بود ولی خیلیییی راضی بودم واس عروسیم رفتم پیش یکی دیگه(اسمشو نگم تبلیغ سو نشه) که آشنامونم بود تو رودربایستی رفتم خیلیم معروفتر و شناخته شده تر بود اما گنددددد زدا!گند

همون لنزو هنوز عکسای عقدمو میبینم انگار تازه ان بعد5سال.....انقد به روز بود و دقت میکرد طبیعی بیاد

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای

قیمتشم خدایی با انصاف بود

البته باید ببینی چه جور اتلیه خوبی میخوای.....من واسم مهم بود مرد نباشه عکاسش و اینا..... 

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای

من کلا تونخ اتلیه نیستم ولی برای عکس پارسال از دوستم.پرسیدم که کلا هرجایی نمیره گفت برو اتلیه مریم پاینده .راضی بودم ولی خوب میگم گرون بود

امالدای فیلمبرداری سراغ ندارم

لنزو آدرسش تو شریعتیه نرسیده ب 45متری تقریبا روبروی هزاره