ان شاللله ب زودی مامان میشی عزیزدلم .... کار اون بسیار غلطه .... بچه دار شدن ک دست ما نیس ... والا همه چی دست خداست. منم 8 ماه اقدامم . برا منم دعا کنید
خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اصلا نگفتم تو اقدامم.. همش کارمو بهونه میکنم میگم چون شاغلم.. درومد گفت شاغلی یا شاید اسپرم های شوهرت ضعیفه شایدم خودت مشکلی چیزی داری..من که با اولین اقدامم گرفت..
من اصلا نگفتم تو اقدامم.. همش کارمو بهونه میکنم میگم چون شاغلم.. درومد گفت شاغلی یا شاید اسپرم ...
😳
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/
من اصلا نگفتم تو اقدامم.. همش کارمو بهونه میکنم میگم چون شاغلم.. درومد گفت شاغلی یا شاید اسپرم ...
من مشکلی نداشتم شوهرم هم همین طور ولی تقریبا یکسال یک ماه اقدام کردم حالا یه دختر ناز دارم 20روزه هم هنوز پریود نشدم اینم بگم من از استرس شدید باردار نشدم وقتی نا امید شدم واسترس ازم دور شد سریع همون ماه باردارشدم
چگونه خیانت میکنند!چگونه درکنار دیگری به آرامش میرسنند!من حتی بالشتم را که عوض میکنم خوابم نمیبرد؟؟؟؟
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ديگه حالا افتخار داره باردار شدن با اولين اقدام؟! چه قدر اخه ما مردم كوته فكر و سطحي نگريم ! خندم ميگيره از اين همه جهل! بچه اوردن افتخار نيست. اينكه يه ادم به جمعيت كره زمين اضافه كنى افتخار نيست اگه بتونى يه انسان شريف و درست تربيت كنى افتخاره