2777
2789
عنوان

عمل زیبایی بینی شیراز

32877 بازدید | 48 پست

دوستان لطفا کسانی که عمل زیبایی بینی شیراز انجام دادن ,راهنمایی کنن ک کدوم دکتر بهتره و عوارض جراحی چی هست, ممنون میشم

الهم صل علی محمد و آل محمد!برای شادی روح همه ی رفتگان !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستان خدادوست دکتر روشنی

کارش خوبه؟کسی بوده عمل کرده باشه راضی باشه؟

اخه خیلیا تو دماغی حرف میزنن,حس بویایی از دست میره یا ابریزش بینی دارن و متوجه نمیشن

اره فک کنم همونم    

همون که کتلت شده بود چسبیده بود به ضریح ؟ همون که دور درخت تاب میخورد تا مخ بقالو بزنه؟؟؟؟

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
همون که کتلت شده بود چسبیده بود به ضریح ؟ همون که دور درخت تاب میخورد تا مخ بقالو بزنه؟؟؟؟

نه اونی ک با از ما بهترون بود

کارش خوبه؟کسی بوده عمل کرده باشه راضی باشه؟ اخه خیلیا تو دماغی حرف میزنن,حس بویایی از دست میره یا ا ...

آره کسی رو دیدم که عمل کرده کارش واقع خوب بود اصلا معلوم نبود که عمل کرده خیلی طبیعی بود

عزیزم من هر کسی و دیدم یا تو دماغی حرف زده ، یا سرماخوزدگیش ناجور بوده بخاطر دماغش و. ... خلاصه که یه عوارضی داره برای بعضیا کمتر و برای بعضیا هم بیشتر. ... ولی با این حال اگر روحیه ت با عمل بینی بیشتر میشه به خدا توکل کن و برو.  منم میخام برم. 

عزیزم من هر کسی و دیدم یا تو دماغی حرف زده ، یا سرماخوزدگیش ناجور بوده بخاطر دماغش و. ... خلاصه که ی ...

من خیلی دوس دارم ولی خیلیم میترسم از این عوارض

من خیلی دوس دارم ولی خیلیم میترسم از این عوارض

منم میترسم عزیزم و الان ده ساله میخام برم ولی دیگه عوارضشو به جون خریدم.  آخه اعتماد به نفسمو آورده پایین. ترس که دارم ولی خدا که هست 💋💋دلم با خدا قرصه

منم میترسم عزیزم و الان ده ساله میخام برم ولی دیگه عوارضشو به جون خریدم.  آخه اعتماد به نفسمو آ ...

امیدوارم همون جوری بشه ک دوس داری