2777
2789

خانوما معذرت میخوام اندام جنسی  پسر من فرورفته ست میگن آ ل ت مخفی پیش دکتر نوزادان بردم میگه عادیه خودش راه بره خوب میشه حتی پیش متخصص ارولوژی هم بردم گفت چیزی نیست اما خیلی نگرانم شما تجربه داشتین که بعدا پسرتون خوب شده باشه؟ راستی پسرم الان تو یازده ماهه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی تپل نیست اما دکترهم دید گفت به خاطر تپل بودنه ولی هروقت پوشکشو باز میکنم غصه م میگیره میگم خدای ...

عزیزم پسر بزرگمم اینجوری هیچیش پیدا نبود دکتر گفت از تپل بودنشه یکم که بزرگتر شه درست میشه پسر خواهرمم تا ۳ سالگی همینجوری بود بعد خوب شد 

نگران نباش فدات😚

از صدای سخن عشق نشنیدی خوشتر                       یعنی تا حالا برات اس ام اس واریز نیومده؟؟؟؟  

پسر من هم اين مشكل را داشت buried penis

و دكترش (خارج از ايران متولد شد) پيشنهاد كرد كه ختنه نكنيم تا مدتي..كه هنوز هم نكرديم.

ازمايش غدد هم داد كه اكي بود.

يكسالگي اش ايران خدمت دكتر محبوبي كه ارولوژ معروف اطفال است بردم و پيشنهاد جراحي داد كه قبول نكردم.

الان كه نزديك ٤ سالش شده، وضعيت اش خيلي بهتر است.

نظافت اش را رعايت كنيد، در اكثر موارد به مرور زمان برطرف مي شود.

Just a Man
عزیزم پسر بزرگمم اینجوری هیچیش پیدا نبود دکتر گفت از تپل بودنشه یکم که بزرگتر شه درست میشه پسر خواهر ...

آخیش فدات شم  نمیدونم چیه هرچقدر دکتر بگه تا آدم تجربه ی یه کیو ندونه قانع نمیشه  پسرتون تو چه سنی خوب شد