2777
2789
عنوان

چکار کنم حالم خوب بشه؟؟

318 بازدید | 21 پست

اینقدر افسرده ام که حتی با دیدن یه صحنه ی کوچیک احساسی یهو میزنم زیر گریه. میترسم. روز به روز دارم بیشتر دپرس میشم. دلم واسه دختر کوچیکم میسوزه. میترسم این غصه و ناراحتی ها رو‌شیرم اثر بزاره و‌طفل معصومم از نوزادی دچار ناراحتی بشه. همسرم بداخلاقه همیشه از یاس نا امیدی حرف میزنه. ارزو به دلم مونده یه بار تو زندگی بهم دلگرمی بده و بگه خانم غصه نخور من هستم. همیشه تو غم و ناراحتی سریع میبازه و شروع میکنه به حرفای نا امید کننده. پسرم ۱۵ سالشه و دچاره استرس و اضطرابه. منم الان چند ساله همین شکلی شدم. پیش روان شناس رفتم گفت باید جدا بشی از همسرت اما با دو‌تا بچه و هیچ پشتوانه ای نمیدونم چکار کنم. امشب به سرم زده خودمو و بچه هامو بکشم بلکه راحت بشیم. نمیدونم ایا خدا رو منو میبخشه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی چله سوره حشر زیارت عاشورا دعای معراج هر سه باهم برداشتم

هر عصر دلم میگرفت و گریه میکردم بی دلیل کلن افسرده شده بودم و نمیدونستم چمه و بی انگیزه

الان خیلی خیلی بهترم خیلی اثر داشت کامل خوب نیستم ولی دیگ بی روح نیستم

تو هم خواستی امتحان کن هر دفعه از خدا بخواه دستتو بگیره

وااا دختر خوب بلندشو سوره یس بخون اروم بشی به جای خودت همسرتو ببر مشاوره،به خاطرمنفی نگری شوهرت که نباید جدابشی ازش باید مشکلو حل کنی به بچه هات نگاه کن انگیزه میگیری ،

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

کتاب بخر بخون رمان خوب داستان دار بزنی تو نت بهترین رما نهای جهان میاد(توروخدا رمان چرت مجازی نخون که معلوم نیس یه نفر با چه میزان سواد نوشته)

تو کانال های انگیزشی عضو شو

ورزش برو یا تو خونه ورزش کن مخصوصا با اهنگ شاد

قران و نمازم ارامش میده

با دوستا ت چن وقت یه بار بیرون برو

غذا های جدید درست کن

دیدن اقوامت برو

به دیگران کمک کن تا انعکاسشو تو زندگیت ببینی

میشه از ته دل برای حاجتام دعا کنی💔💔الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
وااا دختر خوب بلندشو سوره یس بخون اروم بشی به جای خودت همسرتو ببر مشاوره،به خاطرمنفی نگری شوهرت که ن ...

شوهرم اصلا قبول نداره حرفای دکتر رو. بهش گفتم دکتر گفته باید با جفتمون صحبت کنه گفت مزخرف میگن بابا این دکترا. برن گم شن

من ی چله سوره حشر زیارت عاشورا دعای معراج هر سه باهم برداشتم هر عصر دلم میگرفت و گریه میکردم بی دلی ...

جلو خونمون یه مسجده خیلی معروفه. اسمش سید الشهداس. هر شب دم اذون غروب میشینم روبروش دعا میکنم و گریه میکنم اما الان یه ساله هیچ جوابی نگرفتم و اوضاع بدترم شده

سعی کنید هر روز نیم ساعت هم شده پیاده روی کنید. تغذیه سالم و متعادلی داشته باشید. حتما به اندازه کافی بخوابید. سعی کنید با اقوام و دوستان بیشتر رفت و آمد داشته باشید. با روانشناس صحبت کنید...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
پسرت گناه داره دلم براش سوخت

اینقدر مظلوم و مهربونه که نگو. بینهاست زیبا و دوست داشتنیه اما این بچه تمام ناخوناش رو کنده. همیشه ترس تو وجودشه. خیلی معصومه خیلی. بخاطر اینکه باباش بداخلاقی نکنه هر شب غروب میره مسجد نماز میخونه و دعا میکنه باباش دست از غر زدن و بد اخلاقی بر داره اما فایده نداره