اینقدر افسرده ام که حتی با دیدن یه صحنه ی کوچیک احساسی یهو میزنم زیر گریه. میترسم. روز به روز دارم بیشتر دپرس میشم. دلم واسه دختر کوچیکم میسوزه. میترسم این غصه و ناراحتی ها روشیرم اثر بزاره وطفل معصومم از نوزادی دچار ناراحتی بشه. همسرم بداخلاقه همیشه از یاس نا امیدی حرف میزنه. ارزو به دلم مونده یه بار تو زندگی بهم دلگرمی بده و بگه خانم غصه نخور من هستم. همیشه تو غم و ناراحتی سریع میبازه و شروع میکنه به حرفای نا امید کننده. پسرم ۱۵ سالشه و دچاره استرس و اضطرابه. منم الان چند ساله همین شکلی شدم. پیش روان شناس رفتم گفت باید جدا بشی از همسرت اما با دوتا بچه و هیچ پشتوانه ای نمیدونم چکار کنم. امشب به سرم زده خودمو و بچه هامو بکشم بلکه راحت بشیم. نمیدونم ایا خدا رو منو میبخشه یا نه
وای پسرت تو سن خیلی حساسیه خواهش میکنم بخاطرهمون بچه هات سعی کن ازون حالت افسردگی بیای بیرون ...
شعلش ازاد بود قبلا. اوضاع اقتصادی که خراب شد اونم ورشکست شد. با یکی از اقوام صحبت کردم تو شرکت ایران خودرو واسش کار جور کرد اما کارشو دوست نداره. همه ش به من میگه تو منو بدبخت کردی که گفتی مغازه مو جمع کنم. من واسه خودم کار میکردم الان باید از کسی دیگه دستور بگیرم. هر چی بهش میگم خب تو ورشکست شده بودی کارت خراب شده بود بیکار بودی الان حداقل یه کار دولتی با بیمه داری قبول نمیکنه و هر روز از سر کارش زنگ میزنه بهم توهین میکنه شبم که میاد خونه بداخلاقه و تو خودشه. زندگیمو به جهنم تبدیل کرده. خدا از باعث و بانیش نگذره
شوهرم اصلا قبول نداره حرفای دکتر رو. بهش گفتم دکتر گفته باید با جفتمون صحبت کنه گفت مزخرف میگن بابا ...
توبرو باشگاه پیاده روی بابچه ها برو تفریح خونه نشین فکروخیال کن بچه ها چه گناهی دارن پدرشون آدم منفی نگره حداقل شما مثبت باش اونا به شما دلگرم بشن
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از خونه بیرون برم عصبانی میشه میگه من برم مثه خر کار کنم تو بری بگردی. بخدا هر روز از سر کار زنگ میزنه غر میزنه و اعصابمو بهم میریزه. تلفن که زنگ میزنه تمام تنم شروع میکنه به لرز. دستام میلرزه. اگه جواب ندم میاد خونه قشقرق به پا میکنه
شعلش ازاد بود قبلا. اوضاع اقتصادی که خراب شد اونم ورشکست شد. با یکی از اقوام صحبت کردم تو شرکت ایران ...
درکت میکنم شوهرمنم ورشکست شد حالا نمیتونه آقا بالاسر داشته باشه تحمل نمیکنه تو یه شرکت دولتی مشغول به کاره ولی هرروز تن وبدنمو میلرزونه هی میگه میخوام ازین کار دربیام ولی چه میشه کرد زندگی درجریانه چه بشینیم غصه بخوریم چه مثبت زندکی کنیم حالا که باید زندگی کنی باهمسرت سعی کن با بجه هات خوش باشی گناه اون طفل معصوما چیه برو بیرون بچرخ برو پارک پاساژگردی کن خونه اقوامت برو بعدظهرا تا حال وهوات عوض شه
اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏