2777
2789
عنوان

خداخیربده نی نی سایتو

193 بازدید | 20 پست

چندماهیه که میام نی نی سایت و درد ودل میکنم البته قبلا بایه آیدی دیگه اعتراف میکنم که خیلی سبک تر از روزایی ام که با نی نی سایت آشنا نبودم آخه کسی هم اطرافم نیست که بتونم اینهمه باهاش درد و دل کنم اینجا خوبیشم اینه که کسی کسیو نمیشناسه خجالت نمیکشی و دردو مشکلتو میگی و درد و دل میکنی.از نظر روانی خیلی بهم کمک کرده نی نی سایت حس میکنم افسردگیم بهتر شده

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر عزیزم میشه ی سوال بپرسم تو تاپیکتون؟

بپرس عزیزم

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

ماها کاربریم نی نی سایت نیستیم که

میدونم خانم.من منظورم راه انداز این سایته نه کاربرا

آدم وقتی میاد اینجا یه عالمه زن جمعن که تقریبا همه دل گرفته ای دارن آدم گاهی هم شکرگذار خدا میشه و قدر زندگیشو بیشتر میدونه چون میفهمه مشکلات دیگران گاهی ازمشکلات  خودش بزرگترن