2777
2789
عنوان

میکرو یا ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 27344 بازدید | 35 پست
خانمی من پارسال زایمان داشتم سزارین شدم ولی بچه ام نموند برای پسرم 4 ماه اقدام بودم که فقط پنج تا کل ...

معمولا تا ۶ ماه بهتر اقدام نشه اگ بارداری با سزارین بود ولی اگر سر بارداری قبلیت هم زیر نظر پزشکی بودی تا باردارشی  بهتر برای این هم زیر نظر باشی تا بارداری شی  ولی برای اومدن ب رویان فکر میکنم زود ی مقدار صبر کن ۶ ماه ک اگر نشد اقدام کن ایشالا ک هرچی زودتر مادربشی

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
معمولا تا ۶ ماه بهتر اقدام نشه اگ بارداری با سزارین بود ولی اگر سر بارداری قبلیت هم زیر نظر پزشکی بو ...

ممنون عزیزم از ته دل دعا میکنم همین مامان بشی انتظار خیلی سخته خیلییییییییی. دکتر خودمم میگه 6 ماه دیگه صبر کن مطمینن میشی ولی خیلی بی قرارم اگه پسرم بود هفته ی دیگه تولد یکسالگی براش میگرفتم  

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم از ته دل دعا میکنم همین مامان بشی انتظار خیلی سخته خیلییییییییی. دکتر خودمم میگه 6 ماه د ...

اشکالی نداره گلم اینم میگذره شاید انتظار سخت باش  ولی شاید بهترینارو خدا بخواد برات رقم بزنه ایشالا هر چی زودتر مادربشی واقعا خیلی سخته ایشالا صاحب ی نینی ناز بشی

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اشکالی نداره گلم اینم میگذره شاید انتظار سخت باش  ولی شاید بهترینارو خدا بخواد برات رقم بزنه ای ...

خیلی ممنون عزیزم ان شالله خدا به همه ی منتظر بچه سالم و صالح بده

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
خیلی ممنون عزیزم ان شالله خدا به همه ی منتظر بچه سالم و صالح بده

امین

عزیزم شما تحقیق کردی دقیقا چند وقت بعد سزارین میشه باردار شد؟نتیجه اشو میگی.من بچمو سه روزه از دست دادم دارم دق میکنم.میخوام باز باردار بشم

کارشناس ارشد حقوق قضایی
عزیزم شما تحقیق کردی دقیقا چند وقت بعد سزارین میشه باردار شد؟نتیجه اشو میگی.من بچمو سه روزه از دست د ...

عزیزم متاسفم برای اتفاقی که افتاده من از چند تا دکتر پرسیدم همه میگفتن 6ماه تا یکسال باید صبر کنی که من بعد 5 ماه دوباره اقدام کردم که هنوز حامله نشدم. خیلی دکتر رفتم ولی نمیشه بار قبلی 4 ماه اقدام کردم گرفت الان نمیشه اما دوستی دارم که سه ماه بعد سزارین دوباره حامله شد خداروشکر الان بچه اش 4 ماهشه به امید خدا خیلی زود دوباره مامان میشی.

عزیرم شما باردار شدین یل نه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیرم شما باردار شدین یل نه 

نه عزیزم هنوز نشدم الان عکس رنگی انداختم همه چی خوب بود دیگه اگه تا دو ماه دیگه نشه اول ایی یو ای میکنم بعدش ای وی اف

نه عزیزم هنوز نشدم الان عکس رنگی انداختم همه چی خوب بود دیگه اگه تا دو ماه دیگه نشه اول ایی یو ای می ...

انشالله طبیعی باردار بشی 🤗🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه عزیزم هنوز نشدم الان عکس رنگی انداختم همه چی خوب بود دیگه اگه تا دو ماه دیگه نشه اول ایی یو ای می ...

سلام به نظرم ای یو ای نکنین بهتره

من دو بار انجام دادم نتیجه نگرفتم،البته شرایط شما با من فرق داره،فقط خواستم تجربمو بهتون بگم

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙
میگرو جنین رو خودشون تشکیل میدن ومبلغ ی مقدار بیشتر در ای وی اف تخمک و اسپرم رو کنار هم میذارن تا خو ...

خانمی چطوری باردارشدی؟مشکلتون چی بود ک ۳بار میکرو منفی داشتی

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
خانمی چطوری باردارشدی؟مشکلتون چی بود ک ۳بار میکرو منفی داشتی

من ی سقط داشتم بعدش س بار میکرو کردم ک نشد گفتن مشکل انعقاد برای سقطم بوده و ناباروری بی علت برای نگرفتناش چون تمام ازمایشامون سالم بود

من ی سقط داشتم بعدش س بار میکرو کردم ک نشد گفتن مشکل انعقاد برای سقطم بوده و ناباروری بی علت برای نگ ...

بازم خداروشکر که باردارشدی ....توروقران واسه منم دعا کن خیلی خسته شدم الان باید میکرو کنم انقدر شوهرم هی میگه نمیشه میدونم ک کلا امیدمو از دست دادم ....

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین