سلام. دوستان خوهشا هر اطلاعاتی در مورد میکرو یا ای وی اف دارید لطفا بگید و راهنماییم کنید در مورد هزینه ها و اینکه کدوم مرکز بهتره من شهرستانم اطلاعاتی ندارم ...ممنون
خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
خانمی من پارسال زایمان داشتم سزارین شدم ولی بچه ام نموند برای پسرم 4 ماه اقدام بودم که فقط پنج تا کل ...
معمولا تا ۶ ماه بهتر اقدام نشه اگ بارداری با سزارین بود ولی اگر سر بارداری قبلیت هم زیر نظر پزشکی بودی تا باردارشی بهتر برای این هم زیر نظر باشی تا بارداری شی ولی برای اومدن ب رویان فکر میکنم زود ی مقدار صبر کن ۶ ماه ک اگر نشد اقدام کن ایشالا ک هرچی زودتر مادربشی
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ممنون عزیزم از ته دل دعا میکنم همین مامان بشی انتظار خیلی سخته خیلییییییییی. دکتر خودمم میگه 6 ماه د ...
اشکالی نداره گلم اینم میگذره شاید انتظار سخت باش ولی شاید بهترینارو خدا بخواد برات رقم بزنه ایشالا هر چی زودتر مادربشی واقعا خیلی سخته ایشالا صاحب ی نینی ناز بشی
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
خیلی ممنون عزیزم ان شالله خدا به همه ی منتظر بچه سالم و صالح بده
امین
عزیزم شما تحقیق کردی دقیقا چند وقت بعد سزارین میشه باردار شد؟نتیجه اشو میگی.من بچمو سه روزه از دست د ...
عزیزم متاسفم برای اتفاقی که افتاده من از چند تا دکتر پرسیدم همه میگفتن 6ماه تا یکسال باید صبر کنی که من بعد 5 ماه دوباره اقدام کردم که هنوز حامله نشدم. خیلی دکتر رفتم ولی نمیشه بار قبلی 4 ماه اقدام کردم گرفت الان نمیشه اما دوستی دارم که سه ماه بعد سزارین دوباره حامله شد خداروشکر الان بچه اش 4 ماهشه به امید خدا خیلی زود دوباره مامان میشی.
خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
نه عزیزم هنوز نشدم الان عکس رنگی انداختم همه چی خوب بود دیگه اگه تا دو ماه دیگه نشه اول ایی یو ای می ...
انشالله طبیعی باردار بشی 🤗🤗
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
خانمی چطوری باردارشدی؟مشکلتون چی بود ک ۳بار میکرو منفی داشتی
من ی سقط داشتم بعدش س بار میکرو کردم ک نشد گفتن مشکل انعقاد برای سقطم بوده و ناباروری بی علت برای نگرفتناش چون تمام ازمایشامون سالم بود