سلام. دوستان خوهشا هر اطلاعاتی در مورد میکرو یا ای وی اف دارید لطفا بگید و راهنماییم کنید در مورد هزینه ها و اینکه کدوم مرکز بهتره من شهرستانم اطلاعاتی ندارم ...ممنون
خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
میگرو جنین رو خودشون تشکیل میدن ومبلغ ی مقدار بیشتر در ای وی اف تخمک و اسپرم رو کنار هم میذارن تا خودشون تشکیل بشن مبلغ با ازمایش شاید حدود ۱۰ تومنی بش از مراکز بهتر رویان ک ی مرکز تخصصی هست مراجعه کنی
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون عزیزم خیلی لطف کردی.... عزیزم میشه یه سوال دیگه بپرسم از شما؟
بگو عزیزم
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
خانمی من پارسال زایمان داشتم سزارین شدم ولی بچه ام نموند برای پسرم 4 ماه اقدام بودم که فقط پنج تا کلومیفن مصرف کردم بدون امپول حامله شدم الان 6 ماه اقدامم که دو سه ماهشو درگیر زخم و عفونت بودم ولی الان سه ماه هر ماه 4 تا فولیکول عالی دارم امپول hcg هم میزنم ولی نمیشم بنظر شما وقت و هدر ندم برم سراغ ای وی اف یا صبر کنم؟؟دکتر که هی میگه میشی ولی نشدم هنوز دارم میمیرم
خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
منم مركز ناباروري ابن سينا ميكرو كردم بار اول نگرفت ولي بار دوم باردار شدم با داروها و امپول ها هفت ...
ممنون که اومدی. خوشحال شدم که نتیجه گرفتی انشالله صحیح و سالم بغلش میگیری .. شرمنده عزیزم شما چند وقت منتظر بودید بعدش ای وی اف کردید ببخشید فوضولی میکنم