2777
2789
عنوان

میکرو یا ای وی اف

25944 بازدید | 35 پست

سلام. دوستان خوهشا هر اطلاعاتی در مورد میکرو یا ای وی اف دارید لطفا بگید و راهنماییم کنید در مورد هزینه ها و اینکه کدوم مرکز بهتره من شهرستانم اطلاعاتی ندارم ...ممنون

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

میگرو جنین رو خودشون تشکیل میدن ومبلغ ی مقدار بیشتر در ای وی اف تخمک و اسپرم رو کنار هم میذارن تا خودشون تشکیل بشن مبلغ با ازمایش شاید حدود ۱۰ تومنی بش از مراکز بهتر رویان ک ی مرکز تخصصی هست مراجعه کنی

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
میگرو جنین رو خودشون تشکیل میدن ومبلغ ی مقدار بیشتر در ای وی اف تخمک و اسپرم رو کنار هم میذارن تا خو ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی.... عزیزم میشه یه سوال دیگه بپرسم از شما؟

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی.... عزیزم میشه یه سوال دیگه بپرسم از شما؟

بگو عزیزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بگو عزیزم

خانمی من پارسال زایمان داشتم سزارین شدم ولی بچه ام نموند برای پسرم 4 ماه اقدام بودم که فقط پنج تا کلومیفن مصرف کردم بدون امپول حامله شدم الان 6 ماه اقدامم که دو سه ماهشو درگیر زخم و عفونت بودم ولی الان سه ماه هر ماه 4 تا فولیکول عالی دارم امپول hcg هم میزنم ولی نمیشم بنظر شما وقت و هدر ندم برم سراغ ای وی اف یا صبر کنم؟؟دکتر که هی میگه میشی ولی نشدم هنوز دارم میمیرم

منم مركز ناباروري ابن سينا ميكرو كردم بار اول نگرفت ولي بار دوم باردار شدم با داروها و امپول ها هفت ...

ممنون که اومدی. خوشحال شدم که نتیجه گرفتی انشالله صحیح و سالم بغلش میگیری .. شرمنده عزیزم شما چند وقت منتظر بودید بعدش ای وی اف کردید ببخشید فوضولی میکنم 

خانمی من پارسال زایمان داشتم سزارین شدم ولی بچه ام نموند برای پسرم 4 ماه اقدام بودم که فقط پنج تا کل ...

برو حتما دنبل میکرو.من گوش به حرف دکترم دادم ۳ سال معطل شدم.بعد مجبور به میکرو شدم .اگر ۲۵ سالگی میکرو شده بودم خیلی بهتر بود تا الان که ۲۸ هستم.

برو حتما دنبل میکرو.من گوش به حرف دکترم دادم ۳ سال معطل شدم.بعد مجبور به میکرو شدم .اگر ۲۵ سالگی میک ...

ممنون عزیزم داریم پولشو جور میکنیم ..لطف کردی از تجربه اتگفتی انشالله به زودی دامنت سبز میشه

عزيزم بستگي داره به سن و سالت 

منم خودم بيست و نه سالم بود مشكلمم همسرم بود كه نااميدمون كردن و گفتن فقط با ميكرو جواب ميگيريد

البته من تو اين دو سال اقدام مداوم داشتم و به خودمم دارو ميدادن براي تحريك بيشتر تخمك

ولي خوب قسمت اينجوري بود

ممنون که اومدی. خوشحال شدم که نتیجه گرفتی انشالله صحیح و سالم بغلش میگیری .. شرمنده عزیزم شما چند وق ...

ممنونم عزيزم 

ان شاالله شما هم به زودي طبيعي باردار ميشي و نيازي هم به اين درمانها پيدا نميكني

عزيزم بستگي داره به سن و سالت  منم خودم بيست و نه سالم بود مشكلمم همسرم بود كه نااميدمون كردن ...

خودم تازه 27 ساله شدم شوهرمم 28 سالشه مشکلی هم نداریم ولی اینقدر برای پسرم بی قراری میکنم شوهرم میگه برو دنبال ای وی اف یا هرچی که دوست داری

خودم تازه 27 ساله شدم شوهرمم 28 سالشه مشکلی هم نداریم ولی اینقدر برای پسرم بی قراری میکنم شوهرم میگه ...

ميدونم شرايط خيلي سختيه ولي توكل كن به خدا

درضمن استرس بدترين چيز براي ضعف اسپرم و تخمك هست 

شما جفتتون بايد آرامش كامل داشته باشين

ميدونم شرايط خيلي سختيه ولي توكل كن به خدا درضمن استرس بدترين چيز براي ضعف اسپرم و تخمك هست  ...

ممنون خانمی توروخدا حامله ای به خدا نزدیکتری برام دعا کن لطفا