2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❇️ برای درمان تنبلی تخمدان یا همون تخمدان پلی کیستیک باید هر تعداد از این موارد که میگیم رو رعایت بفرمایید:

🔹 هر روز صبح ساعت 8 یک لیوان دمنوش پودر گل استوخودس میل کنید.

🔸 هر روز ظهر ساعت 12 یک لیوان دمنوش برگ کاسنی بخورید. به جاش میتونید یک لیوان عرق کاسنی میل کنید.

🔹 هر روز ساعت 15 یک لیوان عرق رازیانه بنوشید. البته کسانی که دچار مشکلات کبدی هستند و یا کیست سینه دارند نباید رازیانه صرف کنند.

🔸 حجامت ساقین هم بسیار موثر هست و تخمدان ها رو فعال میکنه. البته این حجامت برای افراد سوداوی مزاج مناسب نیست.

سلام من ۵ساله تنبلی دارم باردار نمیشم حالم بده

وااای خدااا دلم ریخت 

وضعیتت خیلی حاده؟ ۵ سال جلوگیری ندارین یعنی؟ مطمینی شوهرت سالمع؟ دکتر خوب رفتی؟ پریودات و ماهای زایدت چطوره؟ چونه مو داری؟ شکم و روی سینا چطور؟ 

ممنون میشم وقت بزاری جواب بدی کامل 

منم انگار همدرد تو گرفتارم

♡

❇️ هر شب ساعت 9 قبل از خواب با روغن زیتون یا روغن سیاهدانه از نوک انگشتان پا تا زیر ناف رو چرب کنید و ماساژ بدید. روش ماساژ باید از

پایین به بالا باشه.

🔶 فرد بیمار در زمان پریودی باید بعد از سرویس رفتن با پارچه نخی خودش رو خشک کنه.

❇️ استفاده از پارچه های پنبه ای و نخی به جای پدهای شیمیایی در زمان پریودی.