2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واييييي چقدر بدجنس شديم اونورم يكي گفته بدرك بابا خيليا فوت ميكنن ولي اونايي كه يه شناختي داريم از ...

کسانی که در مورد دیگران چنین حرفی میزنن خودشون تو یه موقعیتی قرار میگیرن که این حرفشون فلش بک میشه تو ذهنشون و میگن کاش در مورد دیگری اینطوری نمیگفتم خدا ان شاا... برای همه خیر و خوشی بخواد

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
نه. و نمیبینید که تاپیکی برای دونه دونشون زده باشم.

چرا انقدر بیرحمی ? به دلسوزی برای مرگ بقیه هم حسودیت میشه? تو خوشت نمیاد کسی دعوتت نکرده 

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر

خدا رحمتش کنه 😔

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
نه. و نمیبینید که تاپیکی برای دونه دونشون زده باشم.

حالا اگه واسه کسی ادم ناراحت بشه، زورش به شما میاد؟

عنوان تاپیک که مشخصه، نیا توش اگه خوشت نمیاد

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

يه روز تعطيلي بود

بيدار شدم زدم تي وي ديدم گفت مرتضي پاشايي فوت شد

همينطور اشكام ميومد براي جوونيش

محبوبيت و صداي قشنگش

براي خانوادش

مگه انسان نيستيم حتما بايد از نزديك طرفو بشناسيم

باید از ناراحتی دیگران خوشحال باشم؟

بله ظاهرا هستی یکی مرده خونوادش داغدارن یه بچه بی پدر شده تو انگار از داغدار بودن خانوادش خوشحالی

دوستان باهم بحث نکنید لطفا.

آدم از مرگ یه جون غریبه ناراحا میشه حالا چه برسه به این بازیگر بی حاشیه.

انشالله خداوند قرین رحمتشون بکنن.

انشالله بهترین جا باشن.

یه روز هممون میریم، پس لطفا با هم مهربونتر باشید عزیزان.

يه روز تعطيلي بود بيدار شدم زدم تي وي ديدم گفت مرتضي پاشايي فوت شد همينطور اشكام ميومد براي جوونيش ...

اوه اون خیلی بد بود

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دوستان باهم بحث نکنید لطفا. آدم از مرگ یه جون غریبه ناراحا میشه حالا چه برسه به این بازیگر بی حاشیه ...

حرفتون درسته ولی بعضیا انقدر دلشون سیاهه که حتی تو اینجور جاها هم نمیتونن ساکت باشن و بدیشونو باید بروز بدن

دوستان باهم بحث نکنید لطفا. آدم از مرگ یه جون غریبه ناراحا میشه حالا چه برسه به این بازیگر بی حاشیه ...

چه مهربون

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم