2777
2789

من ۱ دی تاریخ سزارینمه دخترم ۱۷ ماهشه همش ب اینکه میزارم میرم بیمارستان ‌اینکه یروز بدون من می‌خواد بمونه فک میکنم حالم بد می شه 

ب اینکه روزای اول چجور برخوردی میکنه و شرایط روحی وعاطفیش چجوری میشه فک میکنم استرس میگیرم  ته دلم خیلی ناراحتم روحیه اش خیلی حساسه  شما چجوری این دوران‌پست سر گذاشتین ؟؟؟

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دختر اولم اسالو سه ماهش بود دومی بدنیا اومد تو بیمارستان همش گریه میکروم واسه دخترم که پیشم نیست ولی خیلی دختر خوبو فهمیده ای بود اصلا اذیتم نمیکرد فقط بوسش میکرد الانم که بزرگ شدن بزرگه 3سالو نیمه اس خیلی خوبه بهن وابسته ان فقط خاله بازی میکنن😍

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

چاره ی نیست 😳 خواهرم با گریه بچشو فرستاد خونه مامانم مث شما حالش بد بود الان خواهرزادم یه لحظه ام تنهاشون نمیذارن سخته ولی میگذره بسلامتی

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
باريكلا به اراده ات دختر من ١٧ ماهشه، از فكر بچه دوم چهار ستون بدنم ميلرزه انشاالله خدا كمكتون كنه

خیلی حال روحیم داغونه همش گریه ام میگیره خداکنه بتونم از پسشون بربیام فکرو خیال دارم خیلی نی نی دومیه ما  خیلی یهویی اومد هنوزم باورم نمیشه قراره تا چند روز دیگه ب دنیا بیاد 

دختر خاله من شرایط شما رو داشت رفتیم دیدنش ی لحظه حواسمون نبود دیدیم بچه بزرگه داره ب کوچیکه چوب شور میده میگه بخور.ابجی بخور.اینو گفتم یکم بخندی

الانم خیلی باهم دوستن

عزیزم وقتی بچه دوم اومد باید حیلی خیلی به اولی توجه کنی خواهی نخواهی حسادت میکنه و عصبی میشه چون بچه نوزاد نیاز به مراقبت داره و اینو بچه کوچیک نمیفهمه پس سعی کن خیلی بهش توجه و محبت کنی روزیی که زایمان کردم برگشتم خونه پسرم اومد یه نگاهذبه ابجیش کرد و رفت قلبم تیکه تیکه شد پسرم 1سال از دخترم بزرگتره نمیدونی چه حسی داشتم دلم خیلی واسه پسرم سوخت

صلوات
چاره ی نیست 😳 خواهرم با گریه بچشو فرستاد خونه مامانم مث شما حالش بد بود الان خواهرزادم یه لحظه ام ت ...

میگم کاش بچم میموند خونه ی مامانم قلقشو بلده خیالم راحت تره ولی چون کسی نیست مامانم باید بیاد پیشم بیمارستان دخترم میره خونه مادر شوهرم دلم یجوریه 😢😢😢😢😢 خیلی جیغشو‌درمیارن پرنده دارن تو خونه دخترم میترسه اصلا خیالم راحت نیست 😢😢😢😢چند روزپیش پرنده اشون دست دخترمو گاز گرفت  😞😞😞

عزیزم وقتی بچه دوم اومد باید حیلی خیلی به اولی توجه کنی خواهی نخواهی حسادت میکنه و عصبی میشه چون بچه ...

منم دلم ب شدت برای دخترم میسوزه 😢😢😢😢 خیلی گناه داره تازه وقت شیرین کاریاشه یه نی نی دیگه میاد توجه همه نصف میشه نمیدونم چجوری باید همه چیو مدیریت کنم 😢😢😢😢

اینم بگم بهترین کارو کردی متاسفانه توی ایران بچه شیر به شیر خیلی بده ولی توی اروپا یا خارج از ایران اکثرا بچه هاشونو با فاصله کم میارن

الان پسرم و دخترم عاشق همن همه ی بچه ها به این دوتا حسودی میکنن چون توی خونه همبازی هستن و دوست سختیش 2سال اوله بعد که میگذره با هم بای میکنن با هم غذا میخورن هر چیزی که میخریم واسشون دوتا میخریم مث دوقلوها این لحظه هارو با دنیا عوض نمیکنم وقتی دوتاشوم نسشتن کنار هم و فیلم میبینن اخخخخ

صلوات
میگم کاش بچم میموند خونه ی مامانم قلقشو بلده خیالم راحت تره ولی چون کسی نیست مامانم باید بیاد پیشم ب ...

الهی ....چه بد! خواهر نداری بفرسی خونشون

ب هر حال یه شبه دیگ باید تحمل کرد  

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
دختر خاله من شرایط شما رو داشت رفتیم دیدنش ی لحظه حواسمون نبود دیدیم بچه بزرگه داره ب کوچیکه چوب شور ...

همه بهم میگن سرتو اونوری کنی میبینی دختر بزرگت داره خواهر کوچیکشوتوخونه میکشه زمین 😅😅😅😅دخترم ب شدت حساسه و‌حسود نمیزاره کسی بهم نزدیک بشه 

اولا تنهایی بچه اولت واسه یه شبه به سلامتی میری ومیایی .سعی کن هواشو بیشتر از قبل داشته باشی.ماهم این دوران رو گذروندیم.واسه توام میگذره سعی کن روزای خوبی رقم بزنی بعد حسرتشو بخوری.

منم دلم ب شدت برای دخترم میسوزه 😢😢😢😢 خیلی گناه داره تازه وقت شیرین کاریاشه یه نی نی دیگه میاد تو ...

سعی کن به خودت سخت نگیری منم همینطوری بودم خودمو مقصر میدونستم و میدونم در حق پسرم اجحاف شدولی کاره ای که شده فقط سعی کن سیراب از محبتش کنی انشالله زود بزرگ میشن 

صلوات