2777
2789
عنوان

مامانایی ک نی نی شیر ب شیره دارین میان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 40 پست
الهی ....چه بد! خواهر نداری بفرسی خونشون ب هر حال یه شبه دیگ باید تحمل کرد  

خواهرم تهرانه ما خودمون کرجیم اونم دوتا بچه کوچولو داره کاش نزدیکم بود میذاشتمش اونجا 😞😞😞😞 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
همه بهم میگن سرتو اونوری کنی میبینی دختر بزرگت داره خواهر کوچیکشوتوخونه میکشه زمین 😅😅😅😅دختر ...

براش ی کادو بگیر.چیزی ک دوست داره.وقتی اومد پیشت بگو اینو ابجی یا داداشی برات اورده میگم خیلی دوست دارم و..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حال روحیم داغونه همش گریه ام میگیره خداکنه بتونم از پسشون بربیام فکرو خیال دارم خیلی نی نی دومی ...

ببين دوست من

به خودت بيا

تو الان مادر دو تا بچه هستي كه وجودت براشون همه چيزه

معلومه كه ميتوني، بايد بتوني از پسشون بربياي، شش ماه اول يكم سخته، اما بعد اون يه ثبات و ارامشي برقرار ميشه

تا اونجايي كه ميشه جلوي بچه اولت با نوزادت ارتباط عاطفي مثل بوس و بغل و ناز و نوازش برقرار نكن

به كمك جدي همسر يا مادرت احتياج داري كه تو اين شش ماه بچه بزرگترت رو هندل كنن

اصلا ناراحت نباش، اولش سخته اما نوزادت بهترين هديه اي خواهد بود كه به بچه اولت تو زندگي ميدين، داشتن خواهر يا برادر!

سعی کن به خودت سخت نگیری منم همینطوری بودم خودمو مقصر میدونستم و میدونم در حق پسرم اجحاف شدولی کاره ...

الان بچه هاتون بزرگ شدن ؟؟؟ خدا کنه بتونم منم مثل شما از پسشون بربیام خیلی شرایط سختیه من دختر بزرگم خیلیم شیطونه 

خواهرم تهرانه ما خودمون کرجیم اونم دوتا بچه کوچولو داره کاش نزدیکم بود میذاشتمش اونجا 😞😞😞😞 

😳😳😳

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
براش ی کادو بگیر.چیزی ک دوست داره.وقتی اومد پیشت بگو اینو ابجی یا داداشی برات اورده میگم خیلی دوست د ...

دخترم هنوز درک درستی از نی نی نداره  چند کلمه تازه حرف میزنه کاش یکم بزرگ‌تر بود لااقل باهاش حرف میزدم براش توضیح میدادم 🤕🤕🤕 همه درک الانش شیطونی خرابکاری و ددره یه شانسی ک آوردم ب مامانم وابسته ست در صورتی ک خودم باشم باهاش خیلی خوب میمونه 

اینم بگم بهترین کارو کردی متاسفانه توی ایران بچه شیر به شیر خیلی بده ولی توی اروپا یا خارج از ایران ...

خداروشکر ک الان راحت شدی واز ابو گل دراومدن 😍😍😍 خدا نگهدارشون باشه 😍😍😍😍 

اره اینجا یکم بد جا افتاده امکاناتمونم مثل اونا نیست الان یکی از آشناهامون خارج از ایرانه  دوتا بچه شیره ب شیره داره پسرش تازه دوسالش شده و‌دخترش ۶ ماهشه هر روز از صبح تا ظهر میره مدرسه ‌اونجا وقت میگذرونن پیش دوستاشون  واین ب کاراشو خوارش میرسه اینجا اینجور نیست اصلا 😢😢😢😢 

منم این روزای اول احساس میکنم یکم برام سخت باشه هم برای خودم هم دخترم خدا کنه بتونم زود خودمو‌جمع و‌جورکنم  

حس میکنم دوتاشون بزرگ بشن خیلی باهم کیف کنن و همه کاراشون باهم باشه 😍😍😍😍

اولا تنهایی بچه اولت واسه یه شبه به سلامتی میری ومیایی .سعی کن هواشو بیشتر از قبل داشته باشی.ماهم ای ...

انشالله برای منم ب خوبی و خوشی بگذره   مثل شما 😊😊😊😊 دوست دارم چشمامو ببندم باز کنم ببینم جفتشون از ابو گل دراومدن 

ببين دوست من به خودت بيا تو الان مادر دو تا بچه هستي كه وجودت براشون همه چيزه معلومه كه ميتوني، ب ...

همسرم اصلا کمک حالم نیست یا بچه رو ول میکنه سرم میره یا وقتایی ک هست کل کاراشو میندازه گردن من باید  رو مامانم حساب کنم اونم یکم سنش بالاست نمیتونم زیاد ازش کمک بگیرم 😢😢😢 باید خودم خودمو جمع کنم و مراقبشون باشم 

حرفتون خیلی درسته و قبول دارم بخاطر بچه هامم ک شده قوی میشم و ازشون مراقبت میکنم یکم بحران حسی عاطفی پیدا کردم خداکنه اونم برطرف بشه 

دوتا خواهر میشن و سنگ صبور هم خداروشکر ممنونم از نظری ک دادین 😍😍😍😍

خداروشکر کن واسه  دوتا دسته گلات 

فقط بدون 2سال اول خیلی سخته خودتو اماده کن باید یه کمکی داشتا باشی من نزدیک مامانم خونه خریدیم خیلی کمکم داد خدا طول عمر بهش بده انشالله اگه مامانم نبود اصلا نمیتونستم طبیعیه که شوهرتون الان درک نداره که کمک بده وقتی نی نی اومد خودبه خود خودش میاد و توی کار خونه و بچه داذی کمکتون میده ,اینم بگم من الان دوتا دسته گلمو میبینم خداروشکر میکنم که دوتا نی نی سالم دارم الان اصلا اذیت نمیشم پسرم 4سالشه و دخترم 3سالشه اذیتاشون تموم شده صبح تا شب باهم باز میکنن کار به کار من ندارن مگه اب یا چیزی بخوان فقط ریخت و پاش زیاد دارن طوری که روزی دوبار من خونه رو جارو میکشم قربونشون برم  

خداشمارو هم حفظ کنه واسه بچه هاتون خودتونو قوی بگیرین بعد زیامان به خودتون برسین خدایی نکرده مریضی چیزی نشین چون مسعولیت 2تابچه باشماست پس باید قوی باشین اگه مریض شین کسی نیس بهتون برسه چه برسه به دوتا بچه پس اول به فکر خودتون بعد دوتا بچه تون باشین

موفق باشین دوست گلم

صلوات
خداروشکر کن واسه  دوتا دسته گلات  فقط بدون 2سال اول خیلی سخته خودتو اماده کن باید یه کمکی ...

ممنونم ازت مرسی ک راهنماییم کردی 

من مامانم چندتا کوچه باهام فاصله داره مادر شوهرم طبقه پایینمونه ولی دخترم نهایت روزی دو سه ساعت میره خونشون میمونه میخوام خونه ی مامانمم بزارم همسرم اجازه نمیده از الان میگه نمیشه بزاریش اونجابزارمش اونجا بهتر میمونه 

اگه بخوام خودم‌هر دوشونم ‌جمع و‌جورکنم بدون کمک خیلی سخت میشه ؟؟؟ 

شما پسرتونو میذاشتین خونه مادرتون ؟؟؟ خداکنه با اومدن دخترم همه چی درست بشه 

دخترم هنوز درک درستی از نی نی نداره  چند کلمه تازه حرف میزنه کاش یکم بزرگ‌تر بود لااقل باهاش حر ...

من هیچکسو ندارم

خدارو شکر مامانت کمکته

بچم یکسالشه ناخواسته باردارم

کارم شده گریه😢نمیدونم دس تنها چطوری بزرگشون کنم،دوماهمه اما از همین الان فکر اینم شبی که میرم زایمان کنم چطور تحمل کنم دوری از بچمو

و یه چیز دیگه‌هم‌اینکه سر پسرم خییییلی اذیت شدم،کولیکی بود،رفلاکس داشت،۲۴ ساعت فقط گریهههه میکرد،اصن نمیخوابید،پدرم دراومد دس تنها.

واسه همین اصلا تا چندسال بچه نمیخواستم،نمیدونم چیشد😞داغونم،😖

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
خداروشکر کن واسه  دوتا دسته گلات  فقط بدون 2سال اول خیلی سخته خودتو اماده کن باید یه کمکی ...

من چیکار کنم؟؟

مادرم مریضه خودش نیاز به مراقبت داره اصن کاری از دستش برنمیاد برا من،اصن بلد نیس

مادرشوهرم پایینه اما.....چی بگم والا،حسابی زرنگ و دست پادار و باتحربه ست،ولی خوشبحال دختراش فقط😞

من میمونم با دوتا بچه،دست تنها،الان دوماهمه،دومی که به دنیا بیاد اولی یکسال و ۸ ماهشه😖.

فقط بگید چیکار کنم این یکی آروم باشه،مث اولی نباشه.

سر اولی نه خواب داشتم نه خوراک،مدام بغلم بود،مدام دهنش باز بود فقططط گریه میکرد،یه دستشویی نمیتونستم برم.دس تنها پاشدم کارامو کردم بخیه هام تمام باز شد😢بی کسی هم بد دردیه😑

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒