2777
2789
عنوان

خانواده همسر بی ادب

474 بازدید | 32 پست

بچه ها من باردارم جاریم ی بارم بهم زنگ نزده اما مطمئنم وقتی زایمان کنم ب زور پدر شوهرم میاد دیدنم 

ب نظرتون چی بهش بگم اصلا چیزی بگم؟؟

بعدشم ما تاحالا دعوامونم نشده کلا بیشعوره و شایدم توقع داشته حامله میشم بهش بگم اونم البته باردار شد من از این واون شنیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاد دیدنت بهتر تو هم اصلا نه برو نه بیاد

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

می خواید بگید 

چرا بهم زنگ نزدی و تبریک نگفتی و حالمو نپرسیدی ؟!

اینطوری ارزش خودتون میاد پایین

با روی باز و بی تفاوت ب گذشته  پذیرایی کنید  ... انگار نه انگار 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

شاخ غول نشکستی ک کل ایل و طایفه زنگ بزنن به به چه چه کنن برات جانم 

چ توقع های بی جایی دارین از بقیه

خدایا شکرت جاری ندارم🙏🙏🙏

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
منم متنفرم بیاد اما حتما میاد

من شمارمو ب جاریام ندادم.بیخیال باش... یه جایی جبران‌کن اتفوقی مریضی چیزی شد تو هم زنگ‌نزن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

چرابایدزنگ بزنه وچراناراحت شدی

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....