2777
2789
عنوان

سوال در مورد تغذیه بارداری

93 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان,خانما کسی اطلاع داره خوردن ترشیجات در ماه اول بارداری ضرر داره یا نه?کلا در مورد موانع مصرفی چی ها رو باید در نظر گرفت?ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بزارین

با لطف خدا و کمک دوستانی مثل شما وزن هدفم ۶۴  وزن فعلی:۶۹ و قدم :۱۷۰
منكه همه چي ميخوردم ولي به اندازه هيچيم نشد،خودتو عذاب نده فقط زيره و زعفرون نخور

مرسی عزیزم,,آخه شنیدم میگن ادویه ضرر داره,امروز دکتر بودم یادم رفت بپرسم,بازم ممنون,ایشالا با دل خوش نی نی تو بغل کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم,,آخه شنیدم میگن ادویه ضرر داره,امروز دکتر بودم یادم رفت بپرسم,بازم ممنون,ایشالا با دل خوش ...

خواهش ميكنم عزيزم،ني ني من اومده،انشاالله شما ني ني تو به سلامتي بغل بگيري🌹❤️

منم همه چی خوردم تا حالا

حتی جگر البته فقط یه بار چون بدجور هوس کردم

ترشی و خیارشور هم تا ماه چهارم شدید میخوردم 

یعنی میشد روزی یه شیشه خیارشور تموم میکردم

ولی الان بخاطر فشارخون بالام منع شدم

همه چی بخورید ولی به اعتدال

ترشی رو زیاد نخور.کلا دارچین و سیاهدانه و زعفران،گل گاوزبان،زرشک،زیره،خاکشیر،عسل ب مقدار زیاد ب(عضی کلا با عسل سقط میکنن) و کلا چیزایی که قاعده آور و مسهل هست رو نخور.مخصوصا که ماهای اول هستی

خواهش ميكنم عزيزم،ني ني من اومده،انشاالله شما ني ني تو به سلامتي بغل بگيري🌹❤️

ای وای راس میگی,ایشالا سلامت باشه همیشه,بوسش کن از قول من,,قربانت عزیزم ایشالا

منم همه چی خوردم تا حالا حتی جگر البته فقط یه بار چون بدجور هوس کردم ترشی و خیارشور هم تا ماه چهار ...

مرسی عزیزم,ایشالا نی نی ت به سلامتی بیاد بغلت

ترشی رو زیاد نخور.کلا دارچین و سیاهدانه و زعفران،گل گاوزبان،زرشک،زیره،خاکشیر،عسل ب مقدار زیاد ب(عضی ...

بله,چشم عزیزم,ممنونم از راهنماییت