2777
2789
عنوان

تست هوش خیلی باهوشا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 24 پست
تو تستهای هوش این مدل سوالا زیاده. وقتی بادقت بررسی کنی هر گزینه ای به یه دلیل حذف میشه و تنها گزینه ای میمونه که از نظر شکل هندسی یا رنگ یا... با بقیه گزینه ها مشترکه.‌
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب درست گزینه یک هست چون بقیه گزینه ها همگی تو یه چیزی متفاوت اند درحالیکه گزینه یک تنها گزینه ای ...

منم همینو گفتم با شوهرم  

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
جواب درست گزینه یک هست چون بقیه گزینه ها همگی تو یه چیزی متفاوت اند درحالیکه گزینه یک تنها گزینه ای ...

ا چه جالب استدلالم درست بود .دایره و اون سبزه اصلا نمیتونست باشه چون اونموقع همه زیر ۱۰ ثانیه پیدا میکردن 

یعنی چی بقیه تو یه چیز متفاوتند؟

چرا من قانع نشدم😐

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
یعنی چی بقیه تو یه چیز متفاوتند؟ چرا من قانع نشدم😐

دقیقا چون همه متفاوتند شماره پنج از بقیه کوچیکتره شماره چهار رنگش سبزه شماره ۳ دایره س شماره ۲ هم که اون کادر سفید رو نداره همه شون یه فرق دارند درحالیکه شماره یک مربعه قرمزه کادر داره و اندازش هم طبیعیه تفاوتش در اینه که اصلا خاص نیست کاملا عادیه

دقیقا چون همه متفاوتند شماره پنج از بقیه کوچیکتره شماره چهار رنگش سبزه شماره ۳ دایره س شماره ۲ هم که ...

مرسی عزیزم

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂