2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی قشنگ میشه میشی مث اون دختره تو کارتون دلیر😍

سلام خوبید شما همون لیدی هستید که میخواستین برین ترکیه؟چرا تعداد پستاتون کم شده؟

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔

به رنگ پوستت هم میاد ؟ اگه بیاد که خوبه هرچند من رنگ auburn یعنی قرمز قهوه ای رو بیشتر دوست دارم 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               

من موهام دکلره داره ۵ سانتی ریشه دراومده مشکی برای یلدا میخام سرمه ای کنم به نظرتون قشنگ میشه

~درد یک زن~.برای یک زن چیزی دردناکتر از این نیست که از درون گریه کند و در ظاهر لبخند بزند....ونشان دهد همه چیز روبه راهه و عشق را در درون خود بکشد....و این ناعادلانه ترین بخش زندگی یک زن است
سلام خوبید شما همون لیدی هستید که میخواستین برین ترکیه؟چرا تعداد پستاتون کم شده؟

سلام عزیزم بله همونم

کاربریمو ترکوندن با ی کاربری دیگه اومدم😁

know i’m Gem because i’m Lady  
عاشق این رنگم،مسیه دیگه عاره؟؟

بنظرم با موی خیلی میاد مثل آسلی تو عشق حرف حالیش نمیشه میشی😁😁😍😍

من موهام دکلره داره ۵ سانتی ریشه دراومده مشکی برای یلدا میخام سرمه ای کنم به نظرتون قشنگ میشه

سرمه ای😐😐😐